fbpx

În luna iubirii descopera surprize pentru tine și jumatatea ta la București Mall și Plaza România

Adori shopping-ul? Atunci aceasta este perioada ideală pentru tine și sufletul tău pereche, căci vă puteți bucura împreună de activități romantice și când sunteți la cumpărături! De pildă, încă din 11 februarieun artist vă așteaptă la București Mall pentru a vă face un portret… de cuplu.
Cu ocazia sărbătorii lui Cupidon, pe 14 februarie, buna dispoziție începe pe fond de muzică și dans: sunteți invitați la un show incendiar de dansuri sportive, urmat de un recital special al unui cvartet, la care puteți asista și de Valentine’s Day, și de Dragobete. Mai mult, cuplurile se pot delecta cu Love Fortune Teller, aplicația special dezvoltată de mall pentru îndrăgostiți: căutați în centrul comercial un totem roșu. Acesta vă va arăta ce vă rezervă viitorul scanându-vă palmele și vă va fotografia, iar apoi puteți da share imaginii cu voi pe pagina de Facebook a București Mall. Aplicația poate fi utilizată de cupluri până sâmbătă, 25 februarie.
Distracția nu se oprește însă în luna iubirii: îndrăgostiții pot câștiga și o excursie la Veneția, făcând o poză la panoul cu Veneția din București Mall (aflat lângă intrarea Starbucks), punând fotografia pe Facebook a mall-ului și intrând astfel în competiția pentru o escapadă romantică.

Plaza România
În Plaza România, perioada dintre Valentine’s Day și Dragobete aduce cuplurilor multe ocazii de a-și imortaliza iubirea și a-și petrece timpul împreună în mod memorabil. Distracția de Valentine’s Day debutează cu un spectacol cu baloane de săpun (Bubble Show), realizat de celebra Claudia Stroe și continuă în ritm de dans, cu demonstrații de Bachata,Cha-cha-cha și tango. Seara va fi încheiată de concertul unui cvartet. Mai mult, la Plaza România, tu și jumătatea ta veți beneficia nu doar de posibilitatea de a vă fotografia împreună, ci și de un Kissing Booth, disponibil de Valentine’s Day și de Dragobete, unde fiecare sărut va fi imortalizat. Cât despre portretul de cuplu pregătit de mall, acesta poate fi unul cu tușe amuzante, realizat de un caricaturist de Valentine’s Day, sau unul realist, făcut de un artist de Dragobete.
Fotografiindu-se la panoul din Plaza România care ilustrează Parisul și înscriind fotografia la competitția de pe pagina de Facebook a centrului comercial, îndrăgostiții pot câștiga o călătorie în capitala iubirii: Paris.
Mai multe detalii și programele evenimentelor sunt disponibile pe paginile de Facebook București Mall și Plaza România.