In luna aprillie Sun Plaza isi surprinde vizitatori cu o inedita expozitie de fosile si multe alte activitati distractive

10 aprilie 2014

Pe parcursul lunii aprilie, centrul comercial Sun Plaza a pregatit o serie de activitati dedicate celor mici si celor mari deopotriva. Expozitia de fosile, dinozaurii animatronici, atelierele si workshopurile pentru copii, Targul de Pasti si Expozitia de flori sunt principalele atractii de care se pot bucura vizitatorii centrului comercial.
In perioada 7 – 22 aprilie 2014, Sun Plaza aduce in atentia publicului expozitia de fosile ce contine exponate de origine animala si vegetala, din mediul marin si cel terestru. Cele 24 de fosile provin din diferite perioade geologice, de la perioada ordoviciana pana la cea miocena. Exponatele sunt ramasite ale unor organisme care timp de milioane de ani si-au pastrat neschimbata forma morfologica, fiind denumite in limbaj paleontologic ”fosile vii”.
Expozitia, prezentata de Asociatia de Stiinta si Paleontologie din Turcia, va fi completata de seminarii interactive despre istoria fosilelor, dedicate copiilor si adultilor, unde acestia vor putea afla mai multe despre originea si natura exponatelor. Seminariile vor fi sustinute de doi reputati oameni de stiinta, Onur Yildiz si Dr. Cihat Gündoğdu.
Dinozaurii animatronici insotesc expozitia de fosile, oferind ocazia celor mici sa intre in contact cu reprezentari fidele ale unor specii disparute. Dinozaurii sunt prevazuti cu sa si manere pentru divertismentul curajosilor ce ii vor incaleca.
In plus, intre 7 si 11 aprilie 2014, in Saptamana Altfel de Scoala, copiii sunt asteptati sa participe la ateliere si workshopuri de pictura, modelaj si handcrafting.
Cinema City Sun Plaza se alatura activitatilor dedicate celor mici cu proiectii in perioada 5 – 11 aprilie 2014. Astfel, copiii vor putea viziona filme de actiune recente, dar si unele dintre cele mai indragite animatii din ultimul an.
Nu doar cei mici vor fi rasfatati in aprilie, intrucat Sun Plaza este destinatia ideala pentru cumparaturile de Pasti. In perioada 10 – 19 aprilie 2014, la etajul 1 al centrului comercial, va avea loc Targul de Pasti, unde vizitatorii vor gasi cadouri pentru cei dragi, decoratiuni specifice, oua incondeiate si suveniruri.
Primavara deja incanta simturile doamnelor si domnisoarelor, asa ca intre 11 si 24 aprilie 2014 vizitatoarele vor putea admira impresionantele aranjamente florale din cadrul Expozitiei de flori, ce vor aduce un aer de prospetime pe culoarele centrului comercial.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram