În februarie construim în ritm de CARANVAL pe Builders Magazine

5 februarie 2013

V-am pregătit un Carnaval de concursuri și multe, multe premii care vă vor ajuta să intrați în atmosfera de sărbătoare. Primul dintre ele vă trimite la un curs de samba gratuit prin intermediul marelui premiu pe care îl oferim la sfârșitul lunii. Vă dăm în fiecare oră și o mască de carnaval cu care să vă faceți remarcat, dar și câte o sticlă de șampanie pe zi dacă rezolvati quiz-ul săptămânii.

Și asta nu e tot!

Vă trimitem și la cursuri de pasiuni, cursuri „surpriză”, organizate de „Incubator 107”, și asezonăm totul cu sticle de șampanie și dulciuri... să fie FIESTA pentru prietenii www.BuildersMagazine!
Vă așteptăm să vă bucurați alături de noi în luna februarie, cu atât mai mult cu cât articolele tematice din această lună vor fi dedicate Carnavalului din lume, dar și locurilor unde vă puteți petrece Ziua Îndrăgostiților, fie că este vorba despre un restaurant sau o destinație romantică.
Dacă programul nu vă permite, vă vom arăta cum să petreceți acasă măcar o zi de Dragobete pe care nu o veți uita. Vă așteptăm pe BuildersMagazine! Și... să înceapă Carnavalul BuildersMagazine!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram