În farmaciile DONA cumperi ce ai nevoie primești ce îți place

30 decembrie 2012
Autor:
dowmedia08

In decembrie și ianuarie, ai o ofertă irezistibilă: cumperi două produse de care ai nevoie și primești încă unul cadou, la alegere. Sunt peste 5.000 de produse incluse în campanie, de la dermatocosmetice și cosmetice, la suplimente naturale și produse pentru copii, din branduri renumite: Avène, La Roche-Posay, Vichy, Bioderma, Eucerin, Ivatherm, Pharmaceris, Foltene, Nivea, Loreal, Garnier, Weleda, Bielenda, Lacalut, Sensodyne, Parodontax, Colgate, Listerine, Corega, Walmark, Arkopharma, Fares, Alevia, GNC, Hero, Canpol, Chicco, Baby Nova, Huggies, Medela și multe altele.
În plus, în luna decembrie, în farmaciile DONA găsești o gamă extinsă de pachete-cadou la prețuri speciale, pentru toate persoanele care îți sunt dragi.
Farmaciile DONA îți fac Sărbătorile cu adevărat speciale!

Despre Farmaciile DONA
Reteaua de Farmacii DONA numără, în prezent, 210 de unități și a fost înființată în anul 1993. Principalul obiectiv a fost și este în continuare îmbunătățirea calității serviciilor farmaceutice oferite celor peste 900.000 de clienți care trec lunar pragul farmaciilor DONA.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram