Implanturi dentare: solutia cea mai buna pentru a inlocui dintii lipsa

Stiati ca implanturile dentare reprezinta una dintre cele mai bune optiuni de tratament pentru inlocuirea dintilor lipsa? Prin implanturi obtinem dinti artificiali care arata estetic foarte bine si indeplinesc toate functiile masticatorii, asemenea unui dinte natural.

Rata de succes a implanturilor dentare fiind foarte mare, acestea sunt considerate o solutie eficienta pentru inlocuirea dintilor care s-au pierdut indiferent de cauza. In fiecare zi numarul de persoane care recurg la implanturi creste, iar motivul este foarte simplu de inteles: implanturile dentare functioneaza.

Aspect natural garantat!

Implantul este proiectat pentru a se integra cu structura maxilarului si a altor dinti in mod natural prin procesul de osteointegrare, recuperand astfel functia dintelui care a fost pierdut. De asemenea, reprezinta o excelenta optiune pe termen lung, fiind in masura sa ne asigure toate beneficiile sale chiar pe tot parcursul vietii. Nu in ultimul rand, implanturile pot garanta un zambet frumos si pot elimina respiratia urat mirositoare. De fapt, dezvoltarea si utilizarea implanturilor dentare este considerata una dintre cele mai mari progrese in stomatologie in ultimii 40 de ani.

Mergand la ElvetoDent, cabinet stomatologic Colentina, veti putea beneficia de implanturi dentare realizate din titan care se integreaza in mod natural cu structura osoasa a corpului uman. Implantul este chirurgical plasat in maxilarul superior sau inferior, functionand ca o baza solida pentru sustinerea coroanei sau a protezei si, prin urmare, actionand asemenea unui dinte natural. Implantul poate fi plasat in locul in care s-au pierdut unul sau mai multi dinti.

Este important de stiut ca implanturile dentare pot imbunatati in mod semnificativ starea de sanatate a persoanei care opteaya pentru ele, deoarece acestea nu se deterioreaza si pot fi mentinute o viata intreaga.

Deci, daca aveti probleme legate de pierderea dintilor si cautati implant dentar Colentina, programati-va o vizita la ElvetoDent. Mai multe informatii cu privire la implanturile dentare si raspunsuri la intrebarile voastre puteti obtine intrand pe site-ul celor de la elveto-dent.