Implantul – Solutie eficienta pentru o dantura cu probleme

Clinica Stomatologica Multident – clinica familiei tale – ofera pacientilor sai implantul dentar ca prima alegere de tratament in procesul de restaurare a danturii. Marele avantaj al folosirii unui implant dentar fata de alte metode de protezare, este acela ca nu afecteaza dintii vecini. De asemenea, interventia actioneaza si la nivel estetic. Un aspect cat mai natural al danturii permite o adaptare sociala rapida prin increderea de sine, dorinta de a vorbi si de a zambi fara retineri.
”Clinica Stomatologica Multident pune la dispozitia pacientilor sai cele mai moderne materiale si tehnici pentru realizarea implanturilor. Acestea sunt confectionate din zirconiu sau dintr-un aliaj metalic biocompatibil care contine in mare parte titan si se integreaza perfect in osul alveolar. Interventia chirurgicala este de scurta durata, anestezia se efectueaza local, iar timpul de recuperare nu impiedica pacientii sa-si desfasoare activitatile lor zilnice”, a declarat dr. Simona Humeniuc, medic specialist chirurgie dento-alveolara si implantologie, Clinica Stomatologica Multident.
Implanturile dentare folosite in cadrul clinicii confera stabilitate primara ridicata, chiar si in osul cu densitate scazuta. Tehnica chirurgicala permite o conservare osoasa foarte buna, cu o reducere de pana la 40% a volumului de os forat, scurteaza in mod semnificativ perioada de osteointegrare datorita designului sau unic si pastreaza acuratetea unei interventii precise si sigure.
Echipa de profesionisti din cadrul Clinicii Stomatologice Multident, asigura atat prin masurile stricte de igiena si sterilizare, cat si prin aparatura de ultima generatie, un tip de tratament stomatologic personalizat fiecarui pacient in parte.
Pentru o mai buna ingrijire a dintilor naturali, cat si pentru un aspect estetic al danturii obtinute prin implant dentar, clinica a demarat campania publica de informare ”Sanatatea dentara a familiei mele”, prin care isi doreste sa aduca in atentia intregii familii, regulile unei igiene orale corecte, importanta vizitelor periodice la cabinetul stomatologic, dar si necesitatea sigurantei actului medical.
Campania de informare publica “Sanatatea dentara a familiei mele” este initiata de Clinica Stomatologica Multident, in parteneriat cu Jurnalul National, SfatulParintilor.ro si Sanatatea Press Group.