Imperial White - gresie si faianta pentru orice casa

13 septembrie 2021
Autor:
European Advertising Holding S.R.L

Cei care vor sa isi faca schimbari acasa sau care construiesc acum o casa si au ajuns la partea de finisaje, Imperial White este e-shopul potrivit in acest sens. Clientii interesati pot gasi aici diverse tipuri de gresie si faianta adusa direct de la producatori. Sunt materiale aduse din Spania, deci au o calitate incontestabila si desigul lor este unul modernist, elegant si preferat de majoritatea oamenilor in prezent.

Modelele si culorile in care sunt disponibile aceste placi de gresie si faianta sunt diverse si inedite. Preturile sunt accesibile si oricine poate comanda de aici ceea ce are nevoie, chiar si diverse materiale de constructii necesare pentru montarea placilor.

Descoperiti gresia si faianta in culori calde sau reci, precum si cele colorate

Unele persoane prefera incaperi decorate in stil minimalist, cu putine obiecte de mobilier, fara prea multe decoratiuni si accesorii la vedere. In acest caz vor prefera cu siguranta si gresia in nuante mai reci, ca de piatra. Gastiti astfel la Imperial White gresia si faianta Capitol, care este de un gri inchis, foarte elegant si care reda un aspect impresionant casei.

Cei care au case mai mici, incaperi mai inguste, vor prefera gresia mai deschisa la culoare, deoarece aceasta creeaza acel efect de camera mai aerisita, mai larga. Puteti gasi in acest sens gresia Essenza care este de un alb imaculat cu detalii mici si putin mai inchise la culoare, ca de marmura.

Chiar si gresia Coliseo este potrivita in acest sens, pentru ca este de un crem imaculat. Este o varianta care permite decorarea casei in orice stil si care se potriveste foarte bine cu diverse tipuri de mobilier.

Atat pentru baie sau pentru bucatarie puteti aduce un plus stilistic cu ajutorul placilor art relief. Acestea au nuante de turquoise, o culoare atat de placuta si in acelasi timp rar intalnita, care completeaza perfect tot stilul incaperii respective.

Accesati site-ul si descoperiti toata gama de produse disponibila la Imperial White si alegeti ceea ce preferati pentru a obtine casa visurilor, cu materiale calitative ce nu necesita sa fie schimbate foarte repede.

Contact:

+40 733893399

[email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram