Impartaseste cu un prieten participarea noastra la targ si poti castiga o invitatie dubla

13 noiembrie 2013

Ia-ti invitatia si vino la targul Renexpo 2013 la Standul B-Team Energy and Environment, intre 20-22 noiembrie 2013, editia a 6-a, gazduita de Exporom Exhibition Centre, Strada Biruintei, Nr. 98, Bucuresti-Pantelimon-Ilfov.

Anul acesta avem un dar pentru toti iubitorii de energie regenerabila. Pentru ca a avea grija de mediul inconjurator inseamna a avea grija si de oamenii din jurul nostru, ne-am gandit sa va rasplatim pentru ca iubiti natura.

Lasa-ne un mesaj la adresa de email [email protected] cu datele tale de contact si ale insotitorului tau pana la data de 18 noiembrie si poti castiga o invitatie dubla la Targul International de Energie Regenerabila si Eficienta – Renexpo 2013. Persoanele din Bucuresti se pot prezenta la sediul companiei noastre din Str. Diditel, Nr. 11, Sector 4, Zona Tinereului, pentru a-si ridica premiul.

Iti multumim pentru implicarea ta in protejarea naturii si te asteptam sa impartasim experientele pe care fiecare dintre noi le-a parcurs in cele trei zile de targ la Standul B-Team Energy and Environment.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram