Imbinarea armonioasa a stilurilor pe care Artbient.ro o propune

In ceea ce priveste design-ul interior, gusturile sunt extrem de variante. Oricat de variate ar fi, totusi au ceva in comun – fiecare persoana isi doreste un design interior unic. Interiorul unei locuinte trebuie sa reprezinte o arta, sa se imbine armonios culoarea peretilor cu modelul si liniile mobilei, dar si cu obiectele ce fac parte din decor.

Firmele ce se ocupa de design interior si amenajari interioare sunt nenumarate, insa Artbient este dovada vie a faptului ca pasiunea si munca necontenita pentru perfectionare si inovatie transforma orice locuinta intr-o opera de arta.

Arta si ambient – deviza echipei

Pentru ca doresc sa ofere clientilor doar servicii de calitate, echipa a realizat un portofoliu admirabill, in care se regasesc solutii inedite si creatii unice atat pentru romani, cat si pentru personalele din afara granitelor.

Echipa este formata din designeri, arhitecti, artisti plastici si muncitori bine pregatiti ce ofera pachete de servicii complete de design interior, cat si de proiectare si executare a elementelor arhitecturale propuse.

Despre proiectele de design interior se pot spune multe. In esenta, acestea reprezinta o arta in adevaratul sens al cuvantului. Conceptele design-ului interior al fiecarei locuinte sunt inovative, iar modul de abordare tine strict de dorintele beneficiarilor. Totul trebuie sa fie in perfect echilibru si de aceea este important sa se cunoasca normele ergonomice, balanta dintre compozitional si cromatic, psihologia paletei de culori si influenta acestora asupra decorului si a starilor persoanelor, geometria interiorului si, nu in ultimul rand, o cunoastere in deaproape a materialelor cu care se lucreaza si a utilitatii lor.

Artbient proiecteaza si realizeaza diferite elemente arhitecturale precum:

  • Balustrade
  • Corpuri de iluminat
  • Vitralii
  • Panouri de sticla
  • Mozaic
  • Mobilier unicat
  • Tapet si elemente decorative tridimensionale (precum sculpturile)
  • Basorelief
  • Fresca

Totul se realizeaza conform cerintelor clientilor. In momentul in care se apeleaza la asemenea servicii, ideile clientilor se vor impleti cu sfaturile si indicatiile echipei pentru a crea un tablou final inedit.

Avand in vedere ca in ultimul timp piesele vechi de mobilier sunt la mare cautare datorita aerului de eternitate pe care il confera incaperii in care sunt puse, Artbient ofera servicii de proiectare si fabricare a pieselor de mobilier dupa stilul clasic. In schimb, acestia ofera si servicii de restaurare, reconditionare si reabilitare a mobilierului din lemn masiv, dar si servicii de pictura manuala a acestor piese. Este bine cunoscut ca lemnul masiv prezinta o rezistenta aparte in timp si, totodata, mobila confectionata din acest tip de lemn are o textura deosebita si o imagine mai mult decat placuta. Produsele de mobilier de la Artbient.ro sunt fabricate dupa un concept unic: combinarea materialelor precum lemn, fier, sticla clasica sau colorata, rasini, plastic sau obiecte ce nu sunt utilizate doar ca piese de mobilier.

Pentru acumularea unul bagaj mai mare de informatii decat cel enuntat anterior, https://artbient.ro este site-ul acestora de unde se pot prelua. In plus, tot in cadrul acestuia se gasesc si datele de contact aferente ale echipei.