Imaginea dumneavoastra conteaza

Conform statisticilor, peste 85% dintre persoane acceseaza website-uri pentru a isi achizitiona produse sau pentru a se interesa despre un anumit produs. De foarte multe ori, daca sunt in cautarea unei anume companii, in cazul in care aceasta nu are un site de prezentare, oamenii il evita. Aproape toate companiile au un site de prezentare, iar majoritatea comertului se realizeaza online, de aceea tot mai multi furnizori si producatori isi expun produsele online, clientii avand posibilitatea sa le vizualizeze intr-un mod mult mai usor si sa le comande direct.

Imaginea unei companii conteaza foarte mult, de aceea este nevoie ca site-ul de prezentare sa arate impecabil, sa fie usor de accesat de pe orice dispozitiv si sa placa ochiului. Un site incarcat sau cu aspect de vechi nu va atrage deloc clienti si le va induce neincredere.

Daca te crezi o companie atat de buna, de ce nu iti imbunatatesti si website-ul? Multi clienti isi pun aceasta intrebare, asociaza un site neoptimizat si cu un aspect inestetic cu o companie neserioasa.

Website-ul dumneavoastra trebuie tratat precum locuinta dumneavoastra. Cu cat arata mai bine, este ordonata si curata, cu atat musafirii pe care ii primiti la dumenavoastra in casa se vor simti mult mai bine si vor dori sa se reintoarca. Acest lucru se aplica si in cazul site-ului dumneavoastra de prezentare, daca este usor accesibil, are imagini interesante si design-ul este placut ochiului, oamenii vor dori sa il mai acceseze. In cazul magazinelor online, o structurare corecta si un aspect curat este un bonus in atragerea clientilor. Oamenii din zilele noastre doresc sa isi usureze viata cat mai mult si la fel se aplica si in cazul cumparaturilor. Cauta o companie de Webdesign din Bucuresti si gaseste compania perfecta specializata in crearea si optimizarea site-urilor web pentru a va crea pagina dumneavoastra online ce sa se identifice cu imaginea dumneavoastra.

Un site de prezentare cat mai frumos si bine structurat va atrage tot mai multi clienti. Media petrecuta de o persoana pe un site neoptimizat este de 3 secunde, un timp foarte scurt. Oamenii au tendinta sa iasa imediat cum au intrat daca nu sunt imrpesionati de aspectul site-ului.

Este foarte important pentru dumneavoastra sa aveti un site de prezentare cat mai frumos si usor de accesat, unde clientul poate gasi cu usurinta ceea ce are nevoie.

Multe firme de webdesign creeaza site-uri, dar de multe ori nu sunt optimizate, nu au cele mai noi versiuni de plugin-uri sau nu se ocupa cum trebuie de administrarea acestuia. In cazul in care cautati o firma serioasa si profesionista puteti cauta webdesign Bucuresti pentru a alege Yoseo. Cu o experienta mare in domeniul webdesign-ului si al SEO, ofera servicii de calitate, prompte pentru a va crea site-ul pe care vi-l doriti, de fapt, pentru a va crea site-ul care va trebuie.

Avand un portofoliu de care sunt mandrii, Yoseo isi face treaba ca la carte pentru a va crea o imagine unica si inedita prin care sa atrageti cat mai multi clienti. Cauta o firma de webdesign din Bucuresti si alege corect echipa ta de profesionisti in crearea si administrarea site-urilor web.

Conteaza enorm de mult imaginea pe care v-o formati, nu o sa va vina sa credeti, dar website-ul dumneavoastra are un impact foarte mare si influenteaza in foarte mare masura parerea pe care si-o fac potentialii clienti despre dumneavoastra. Acestia sunt ghidati dupa aspect si dupa usurinta prin care pot naviga pe un site.

Daca detineti un magazin online, iar website-ul dumenavoastra nu este structurat, produsele nu sunt asezate cum trebuie sau nu au descrierea corecta, iar daca asezarea in pagina este dezordonata, clientul se va enerva si va parasi site-ul respectiv. Oamenii doresc cat mai mult usurinta in navigarea pe internet, mai ales ca aceasta se efectueaza in aproximativ 85% din cazuri de pe telefoane mobile.

Un site neoptimizat pentru telefoanele mobile sau tablete va fi foarte greu de utilizat, in cazul acesta clientii vor avea nevoie sa mareasca pentru a vedea scrisul, iar de multe ori nu vor putea da clic pe cuvantul corect din cauza marimii fontului.  Prin acestea pierdeti clienti. Printr-o optimizare a website-ului, acesta se va incadra perfect in orice display si, pe langa aspectul uimitor pe care il poate avea acest site,  va fi mult mai usor de utilizat, atragand cat mai multi clienti.

De la 25 mai 2018 orice site este obligat sa aiba politica cookies, orice website ce nu detine aceasta politica va fi amendat cu 4% din cifra de afaceri. Yoseo se ocupa si de implementarea acestei politici in site.

Pentru ca stim cat de importanta este afacerea dumneavoastra si ca doriti sa aveti succes, atragand cat mai multi clienti, va punem la dispozitie campania SEO (Search Engine Optimization). Aceasta poate fi on site sau off site, site-ul dumneavoastra poate ajunge pe prima pagina Google in functie de anumite cuvinte cheie pe care le implementam.

Gandes-te la afacerea ta! Primul loc unde oamenii cauta un serviciu sau un produs este Google, cu cat dumneavoastra puneti mai mult accent pe optimizarea si imbunatatirea site-ului dumenavoastra, cu atat veti atrage mai multi clienti. Prin indexarea dumneavoastra pe primele pagini ale motorului principal de cautare din lume, aveti sanse enorme ca potentialii clienti sa acceseze site-ul dumneavoastra. De fapt, sigur, atunci cand acestia cauta un produs, iar site-ul dumneavoastra apare printre primele, acestia vor intra pe website-ul dumneavoastra. Daca este bine structurat si are un design atragator, vor petrece mai mult timp pe acesta si sunt sanse enorme sa comande produsele pe care le produceti sau furnizati.

Yoseo ofera servicii de calitate, legale, in baza unui contract, emitand facturi pentru ca dumenavoastra sa nu fiti dezamagit. Ne mandrim cu portofoliul nostru de clienti si ne dorim cat mai multe companii sa faca partea din acesta.