fbpx

Ilfov intra in circuitul conferintelor FNTM: Solutii de dezvoltare economica pentru mediul rural

Conferinta este deschisa oamenilor de afaceri si persoanelor cheie din administratia locala din mediul rural si va cuprinde prezentari cu privire la oportunitati de dezvoltare, finantare si educatie, sesiuni interactive de discutii intre participanti si consultanti, precum si un pranz in format deschis, existand posibilitatea comunicarii informale.
Evenimentul se doreste a fi un sprijin acordat intreprinzatorilor si factorilor de decizie din cadrul autoritatilor publice locale, in demersul lor de a asigura dezvoltarea comunitatii locale, prin dezvoltare economica si cresterea capacitatii administrative.

Profesori si experti in management, administratie publica, finante, dezvoltare locala vor prezenta:
• Simularea de imprumuturi, prezentare exemple concrete de comune care au finantat investitiile prin imprumuturi, credite si obligatiuni
• Oportunitati existente pe fonduri europene, cazuri specifice
• Metode de crestere a veniturilor. Planificarea investitiilor.
• Solutii concesionare, parteneriat, apa, salubritate
• Pachet de educatie oferit intreprinzatorilor si viitorilor intreprinzatori din mediul rural, elevilor, studentilor. Acest Program de Educatie Manageriala se desfasoara pe o platforma de invatare online, consultanta si relationare dezvoltata de FNTM impreuna cu parteneri romani si straini.
• Povesti de succes cu antrepreori din mediul rural

Fiecarui participant la Conferinta i se va acorda o bursa in valoare de 1000 lei, pentru inscrierea la cursul online “Program de Educatie Antreprenoriala”, lansat de FNTM. Cursul se desfasoara pe o perioada de 6 luni si ofera instrumentele pentru dezvoltarea unei afaceri de succes, prin parcurgerea celor 7 module de curs concepute de o echipa de profesori recunoscuti in mediile universitare: Antreprenoriat si inovarea afacerii, Managementul afacerii, Comunicare si negociere in afaceri, Finantele si contabilitatea afacerii, Firma si mediul economic, Marketing si Initiere IT pentru afaceri. Participantii vor primi o Diploma care va atesta prezenta la eveniment.

Taxa de participare la eveniment este de 200 lei si se poate achita prin banca in contul RO64 BRDE 410S V216 1692 4100.
Pentru inscrieri si mai multe informatii cu privire la eveniment, va invitam sa contactati, pana la data de 15 octombrie 2012, Consultantul Regional FNTM Alina Bostan, tel. 0761 101 095, email [email protected]