Idei pentru iluminatul cu led!

Daca avem un iluminat bine proiectat in casa putem sa ne simtim confortabil, sa ne bucuram de atmosfera pe care ne-am dorit-o si sa ne facem treburile casnice intr-un mod eficient. Fiecare camera are nevoie de un iluminat ce ii corespunde, daca in dormitor este nevoie de o lumina mai slaba, relaxanta, in bucatarie avem nevoie de o lumina puternica, care sa ne ajute la blatul de lucru. Cum putem avea cate o lumina diferita in fiecare camera si totusi sa ne simtim confortabil? Banda led Philips este extrem de utila in orice casa, dar si de foarte mult bun gust, de cele mai multe ori fiind aleasa si pe post de decoratiune.

Iluminat cu led pentru dormitor si living? In dormitor avem nevoie de liniste si relaxare pentru a crea o stare de confort, de aceea putem alege fie o banda led, fie un bec led 25w, cu lumina calda, foarte apropiata de cea naturala. In living trebuie sa asigurati in primul rand iluminatul general, iar apoi puteti pozitiona in zona de citit o lumina mai puternica, sau pentru un efect mai spectaculos puteti lumina o zona pe perete sau pe mobilier.

Daca aveti un birou acasa este nevoie de o lumina de ambient si una de lucru, de obicei mai puternica pentru o utilitate mai buna. Becul led 60w este ideal pentru o lampa de birou, deoarece asigura atata lumina cat este nevoie pentru momentele in care nu va puteti bucura de lumina naturala.