Idei de tort raw vegan

Pe masura ce intelegerea noastra asupra alimentelor, sanatatii si a implicatiilor asupra mediului creste, tot mai multi dintre noi apelam la stiluri de viata mult mai sanatoase, in special bazate pe alimente crude, neprocesate. Cu toate acestea, in aces domeniu, exista multe moduri prin care putem exprima un stil de viata bazat pe plante. Unul dintre acestea consta in abordarea raw vegana.

De ce a alegi stilul de viata raw vegan?

Daca ne uitam la tendintele actuale, rezultatele sunt clare: veganismul este in crestere. Motivul pentru care un numar tot mai mare de oameni isi manifesta interesul pentru veganism sunt multe, dar, concret, exista o combinate de motive, precum mentinerea sanatatii fizice si psihice.

Unul dintre motivele pentru care tot mai multe persoane adopta o alimentatie raw vegana consta in faptul ca ne face mai constinciosi in ceea ce priveste sanatatea. Este imposibil sa devii vegan si sa nu pui pret pe sanatate. Mancarea este menita sa ne hraneasca si sa ne mentina sanatosi, iar veganismul ne ajuta sa invatam cum putem face mancarea in cele mai optime moduri, veganismul ne permite sa exploram cel mai mare potential de integritate si de densitate a nutrientilor, ceea ce se traduce in mod natural in a face posibila alegerea cea mai sanatoasa. Persoanele ce adopta o alimentatie raw vegana tind sa adopte si alte obiceiuri de viata sanatoase.

Un alt avantaj adus de acest stil de viata consta in faptul ca aceste alimente ofera o densitate nutritiva mult mai mare. Deoarece alimentatia raw vegana consta in alimentele crude, naturale, obtinem o cantitate mare de nutrienti.

Majoritatea alimentelor vegetale sunt bogate in nutrienti si au o cantitate scazuta de calorii. Aceste alimente contin nutrienti ce sunt sensibili la caldura, asadar, in momentul in care acestea sunt coapte, acesti nutrienti se pierd.

Daca alimentele sunt consumate in forma lor naturala si provin din surse organice, obtinem beneficiul de a ingera cele mai mari calitati ale alimentelor. Aceastea cresc semnificativ beneficiile pentru sanatate si scad riscurile. Alimentele proaspete au o densitate mai mare de nutrienti daca au fost culese recent si nu au fost tratate cu pesticide chimice.

Cand auziti de o astfel de dieta va asteptati sa consumati numai salate, insa sunt o multime de alte preparate gustoase. Daca nu stii ce feluri de mancare sa iti prepari, poti apela la un restaurant raw vegan.

Avantajul de a comanda mancare consta in faptul ca nu va fi nevoie sa iti pierzi timpul in bucatarie, pe de-o parte si, pe de alta parte, poti incerca noi feluri. Vei putea sa iti satisfaci si pofta de dulce incercand un tort raw vegan. Sunt o multime de sortimente din care sa alegi, precum carrot cake, cheesecake cu diferite fructe, torturi din cafea sau din ciocolata. Toate acestea sunt preparate din alimtente naturale, vegane, fara produse de origine alimala.

Iti recomand sa incepi un stil de viata mai sanatos, cu alimente naturale. Vei observa nenumaratele beneficii, precum mentinerea sanatatii, un ten mai luminos, iar faptul ca ii vei oferi organismului toti nutrientii sanatosi, starea ta de spirit va fi imbunatatita. Cu timpul, vei observa si o scadere in greutate si mentinerea unei siluete optime, datorita consumului de alimente crude, naturale si neprocesate.