Idei de titluri pe care le poti vinde si cumpara de la un anticariat

6 martie 2020
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Anunturile de tipul cumpar carti pentru anticariat sunt foarte des intalnite in ultima vreme, pentru ca sunt tot mai putini cititori. Anticariatele primesc orice tip de carte, atata timp cat aceasta se afla intr-o stare in care mai poate fi citita. Lista de mai jos prezinta cateva titluri interesante, cautate de utilizatori in anticariate.

Anunturile de tipul cumpar carti pentru anticariat sunt adevarate surse de comori

Un anticariat care cumpara carti este o adevarata sursa de comori atat pentru cei care vand cat si pentru cititori.

Specialistii de la http://www.anticariat-carti.com/ ofera mai multe idei de titluri pe care utilizatorii le-au cautat in ultima perioada si de care acestia sunt interesati.

Assasin Apprentice

Fitz este un ticalos de sange regal, cu o legatura magica cu animalele numite Wit. Cand este in cele din urma primit la curtea regala, el trebuie sa renunte la legatura cu animalele si sa imbratiseze un nou mod de a trai si de a fi - se antreneaza pentru a deveni un asasin regal. Aceasta este o carte preferata in special de adolescenti, insa a fost apreciata si de adulti. Cartea poate fi gasita in anticariate la preturi avantajoase.

The Lies of Locke Lamora

Intr-o lume fantastica de criminali si nobili, The Lies of Locke Lamora este un ghid de aventura, loialitate si supravietuire pe linia lui Robin Hood si Ocean’s Eleven. Locke Lamora evita moartea, sclavia, dar si sa cada in mainile unui artist celebru numit Chains. Este o carte mai putin cunoscuta dar care a primit aprecieri de la cei care au citit-o.

Cumpar carti pentru anticariat | anticariat care cumpara carti | Anticariat-carti.com

cumpar carti pentru anticariat

Numele vantului

O poveste veche intr-o lume fantezista, The Name of the Wind este despre viata unui tanar care creste pentru a deveni un vrajitor cunoscut. Debutand intr-o trupa de artisti nomazi, Kvothe intra in sfarsit intr-o scoala de magie. O multime de actiuni si aventuri il transforma pe Kvothe intr-un fugar cautat pentru omor. Povestea are un final interesant si desi nu si-a atras numele de bestseller este cu siguranta o carte cautata de pasionatii genului.

Acestea sunt cateva exemple de titluri pe care utilizatorii le pot gasi in anticariate sau care pot fi vandute unui anticariat. In realitate, anticariatele cumpara orice tip de carte care poate fi citita si se prezinta intr-o stare buna sau poate fi reconditionata cu usurinta de catre specialisti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram