Idei de paturi copii pentru frati de sexe opuse

25 aprilie 2017

Astăzi vom aborda subiectul: Paturi copii într-o cameră pentru doi frați – fată și băiat! Doi copii vin la pachet, de cele mai multe ori, cu personalități diferite și bine conturate.

Gândește-te la amândoi în egală măsură atunci când le decorezi camera, chiar dacă unul e mai mare și cu gusturi mai bine definite.

Cum poți să amenajezi o singură cameră pentru doi copii de sexe diferite? Este provocator pentru un parinte să găsească soluția cea mai bună, mai ales atunci când diferențele de vârstă sunt mari: in acest caz, poti apela la un designer de interior, sau, de ce nu? Poti amenaja tu dormitorul copiilor, dupa o lunga cautare si inspiratie… Dacă ar fi să luăm o situație des întâlnită, în care cei doi frați sunt apropiați ca și vârstă, am putea stabili principiile de bază pentru amenajarea unei camerei comune. Cel mai important lucru într-o cameră împărțită între frați este stabilirea teritoriului clar pentru fiecare dintre ei. Adică? Adică fiecare să aibă un pat copii doar al sau, dulapul de haine, locul pentru jucăriile sale și, la vârsta școlară, locul de birou. Altfel, iese prăpăd! Apoi, atunci când vine vorba despre sexe diferite e bine să te gândești la o separare care să ofere intimitate. Fie că e vorba despre un paravan intre cele doua paturi copii, fie că e o etajeră, dulap, perdea, chiar ușă glisantă sau, de ce nu? Un pat copii supraetajat, această delimitare între zonele fiecăruia este necesară.

Am ales câteva amenajări în care separările între zonele celor doi frați sunt realizate prin mai multe soluții. Vei vedea, de la paturi copii supraetajate la simple, schimbări de culoare în privința așternutului de pat sau a scaunelor de birou. Dacă este posibil, ideal ar fi ca dulapurile de haine să fie organizate în altă parte a casei (hol, spre exemplu) sau zona de birou (care ar putea fi în zona de zi). Nu de alta, dar să grupezi în aceeași cameră pentru doi copii diferiți: pat copii, birou, dulap plus, să mai faci și loc de joacă, poate fi dificil. De asemenea, te-aș sfătui să nu pui tv în camera lor, mai ales dacă e diferență de vârstă între ei, pentru că se vor certa pe programele tv, fiecare având cu siguranță alte preferințe.

Idei pentru decoratiuni care să se potrivească cu gusturile celor mici gasești și pe magazinepentrucopii. ! Fie ca dorești paturi copii supraetajate – Pat Pompieri sau Pat Happy Bus, diverse culori- sau un pat copii simplu, poți alege dintr-o gamă variată de design-uri precum: Mickey și Minnie Mouse, Frozen și Spiderman, sau Barbie Car și Cars, etc.

Vă invităm sa alegeți din această multitudine de idei uimitoare și vă urăm spor la decorat! Până atunci sper să găsiți idei mai jos!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram