Idei de cadouri inspirate pentru iubitorii de cărți

28 februarie 2024
Autor:
Libra WEBCORP

Ideea de bază a unui dar este aceea de a transmite un gând bun, dar și de a le oferi primitorilor un cadou care să le completeze pasiunile sau dorințele. Atunci când cauți un cadou pentru o persoană, ar trebui să știi că aproape întotdeauna aceasta va aprecia mai degrabă un cadou care are legătură cu pasiunile proprii, decât dacă primește un cadou aleatoriu. Deși poate părea dificil să alegi un cadou pentru un iubitor de cărți, în realitate există o multitudine de cadouri inspirate. Află care sunt cele  mai potrivite idei de cadouri pentru iubitorii de cărți cu care în mod cert nu vei da greș.

Cărți de calitate pentru cititori de cursă lungă

Dacă vorbim despre iubitori de cărți este normal ca prima idee de dar să fie cea a cărților. Chiar dacă de cele mai multe ori clasicii sunt cea mai bună alegere, nu ar trebui să limitezi opțiunile doar la aceștia. Optează în schimb pentru cărți moderne bazate pe subiecte fascinante și enigmatice, așa cum este cartea Cat timp infloresc lamaii sau Acolo unde cântă racii.

Dacă știi și mai aprofundat preferințele, atunci optează pentru cărți cu impact. Spre exemplu, dacă știi că persoana căreia vrei să îi faci un dar își dorește să evolueze și să se dezvolte pe plan personal, atunci cărți precum Atomic Habits de James Clear sau Inteligența emoțională de Daniel Goleman sunt cea mai bună alegere. Nu uita nici de cărțile pentru copii, deoarece literatura modernă este complexă și fascinantă, plină de mesaje puternice care să îi ajute pe cei mici să cunoască și să înțeleagă lumea.

Cadouri personalizate inspirate de cărți

Dacă nu vrei să dăruiești neapărat cărți, atunci cadourile personalizate inspirate din cărți pot fi o opțiune bună. Cele mai îndemână sunt cănile personalizate fie cu imagini, fie cu citate din cărți. Pe de altă parte tricourile personalizate sunt de asemenea un cadou deosebit, mai ales dacă mesajele sunt amuzante și legate de cărți.

Semne de carte

Un cititor înrăit va aprecia întotdeauna un semn de carte, pentru că fiecare carte începută are un semn propriu. În consecință, cititorii se bucură de semnele de carte speciale, unice, personalizate. Poți alege dintr-o multitudine de opțiuni, de la semne de carte din lemn, până la cele de hârtie sau fetru.

Invitații la cluburi sau lansări de carte

Iubitorilor de carte le place să cunoască lumea minunată a autorilor, așadar îi poți invita la o lansare de carte sau la cluburi de lectură. Poți de asemenea să oferi invitații la cluburi de scriere creativă sau orice alt tip de eveniment legat de cărți și lectură.

Acestea sunt doar câteva dintre ideile pentru care poți opta pentru a surprinde într-un mod plăcut un iubitor de carte. Fii creativ și oferă daruri care să aibă funcționalitate și care să se apropie cât mai mult de preferințele personale ale cititorilor.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram