IBC Focus dubleaza numarul de șantiere monitorizate prin utilizarea sateliților

29 martie 2017

Incepând cu acest an, IBC Focus inovează din temelii modul în care sunt monitorizate și identificate noile șantiere în lucru din România. În baza unui parteneriat strategic realizat cu cel mai mare furnizor de imagini satelitare din lume, IBC Focus a implementat cu succes monitorizarea șantierelor prin utilizarea imaginilor din satelit.

Utilizând imaginile preluate regulat de sateliții care orbitează planeta am reușit dublarea numărului de proiecte noi identificate în teren. Prin parteneriatul strategic dezvoltat cu cel mai important furnizor de imagini satelitare din lume, IBC Focus a devenit reseller exclusiv al imaginilor satelitare în România.

Monitorizarea șantierelor din satelit ne permite să urmărim de două ori mai multe proiecte și să oferim informații confirmate vizual despre:
• stadiul construcțiilor
• viteza de execuție a obiectivelor de construcții aflate în lucru la nivel național
• coordonatele exacte ale șantierului
• identificarea investițiilor aflate în proximitate
• potențialul de dezvoltare al zonelor în care se construiește

Având o imagine de ansamblu asupra proiectelor, nimic nu ne mai scapă din vizor. Prin monitorizarea șantierelor din satelit, cea mai mare bază de date cu șantiere din România tocmai a devenit de două ori mai bună.

În plus, IBC Focus duce informația mai departe și utilizează algoritmi complecși pentru a anticipa viitoarele șantiere cu până la 12 luni înainte de începerea efectivă a lucrărilor. Având acces la astfel de informații esențiale din piață și o bază de date complexă și completă, abonații IBC Focus pot transmite mai multe oferte și află primii informații despre cele mai noi șantiere.

"Noi vă oferim proiectul, dvs. bateți palma!" Ne-am luat angajamentul să punem la dispoziția abonaților noștri cea mai mare bază de date cu șantiere din România - Raportul de investiții. În curând vom pune la dispoziția tuturor clienților interesați și ofertele de preț promoționale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram