Iată tot ceea ce trebuie să știi înainte să achiziționezi traverse din lemn!

12 iulie 2022
Autor:
IzzyReduceri

Dacă încă ești începător în tot ceea ce înseamnă această industrie de traverse de cale ferată, dar dorești să achiziționezi astfel de produse, este timpul să te informezi corect pentru a nu face greșeli. Atunci când unii achiziționează „ railway sleepers ”, iau în considerare doar prețul acestora, fără să des prea mare importanță calității sau altor factori. Ceea ce vrem noi să te învățăm în acest articol este să achiziționezi traverse într-un mod corect. Așadar, citește mai departe și descoperă tot ceea ce trebuie să știi despre traversele de cale ferată.

Ce fel de traverse de cale ferată există pe piață?

Ei bine, acestea se clasifică în categorii, care și ele la rândul lor se clasifică în subcategorii. Categoriile principale de traverse de cale ferată sunt:

Traversele din lemn se împart în 2 subcategorii, și anume:

  • Traverse de cale ferată din lemn de esență tare
  • Traverse de cale ferată din lemn de esență moale.

În funcție de nevoile și dorințele tale, va trebui să pui în balanță totul și să alegi ceea ce ți se potrivește cel mai bine. Totuși, traversele din lemn par a fi soluția ideală deoarece sunt extrem de versatile și pot fi utilizate în numeroase împrejurări.

Desigur, și prețul traverselor variază în funcție de materialul din care acestea sunt fabricate. Traversele din beton armat și din oțel sunt cele mai costisitoare, cele din lemn rămânând cele mai ieftine și profitabile. Așadar, atunci când ești pus în poziția de a alege traversa ideală, îți recomandăm să pui absolut toate aspectele în balanță și să descoperi singur cea mai avantajoasă opțiune.

Iată totuși de ce să alegi traversele din lemn

Pe lângă prețul foarte accesibil pe care îl au traversele din lemn, există și multe alte avantaje care merită amintite cu siguranță. Un prim avantaj ar fi ușurința montării acestor traverse. Ele au o greutate chiar și de 8 ori mai mică decât a traverselor in beton, montarea acestora fiind mult mai rapidă și mai ușoară. Un alt avantaj care merită amintit este flexibilitatea.

Știm cu toții faptul că în momentul trecerii trenului pe șinele de cale ferată, este exercitată o presiune destul de mare. Ei bine, această presiune este preluată de către traverse, iar această proprietate de flexibilitate nu le va permite acestora să cedeze. Traversele din lemn vor fi mereu mult mai rigide, iar tocmai din acest motiv, distrugerea lor va fi potențată de această lipsă a flexibilității.

De asemenea, traversele din lemn sunt singurele care pot fi utilizate în diverse împrejurări precum curbele cu o rază mai mică de 500 de m, dar și în cadrul podurilor. Totodată se recomandă utilizarea lor și în zonele cu temperaturi extreme sau cu un aer umed și sărat precum cel din apropierea mărilor.

Cu ce se ocupă fabrica Pamirco din Mănăștiur?

Deși această fabrică este specializată în fabricarea de traverse din lemn de esență tare, acesta nu este singurul produs care iese pe porțile acestei fabrici. Așadar, fabrica se ocupă și de producerea de:

  • Traverse de cale ferată normale / clasice
  • Traverse de cale ferată utilizate la poduri
  • Traverse de cale ferată utilizate la macazuri și încrucișări
  • Cherestea tivită și netivită
  • Panouri asamblate.

Toate produsele fabricate de această companie sunt din lemn de esență tare, mai exact fag și stejar. Panourile asamblate și cheresteaua sunt utilizate în principiu în industria mobilei, dar și în alte industrii. Alegerea unor produse din lemn de esență tare este mereu o alegere inteligentă!

Ce mai aștepți? Fă alegerea corectă chiar acum!

Acum că ai cunoștințele necesare despre traversele de cale ferată, cu siguranță îți va fi mult mai ușor să iei o decizie corectă. Tot ceea ce trebuie să faci este să te gândești pentru ce ai nevoie, unde dorești să utilizezi traversele și care este bugetul tău. Dacă ai nevoie de o comandă personalizată, discută cu unul din experții fabricii Pamirco, iar ei se vor ocupa să îți satisfacă nevoile.

Pentru informații suplimentare poți accesa website-ul lor sau îi poți contacta telefonic sau prin email. Alege inteligent și devino și tu un client fericit al fabricii Pamirco!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram