Iata de ce anunturile „cumpar carti” ti se adreseaza si tie

4 iulie 2022
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Cei care raspund anunturilor de cumparari carti ale anticariatelor au motive diferite, putini fiind insa cei care stiu exact cum se desfasoara o astfel de vanzare. In acest caz, unii dintre ei se pot intreba ce fel de carti pot fi vandute catre anticariate si ce conditii trebuie sa indeplineasca.

Tocmai pentru a fi mai usor de inteles activitatea anticariatelor care cumpara carti, acestea publica anunturi cat mai detaliate. Un astfel de anunt este si „cumpar carti de orice fel”. Drept urmare oamenii trebuie sa inteleaga ca nu exista niciun fel de restrictie in ceea ce priveste cartile pe care doresc sa le vanda anticariatelor.

Autorii anunturilor „cumpar carti de orice fel” au o singura conditie. Care este aceea?

Singurul criteriu pe care trebuie sa il indeplineasca volumele vandute anticariatelor este acela de a se afla intr-o stare buna, fara urme grave de uzura, astfel incat sa permita lecturarea.

Cumpar carti de orice fel | Anticariat cumpar carti | Anticariat-Carti.com

cumpar carti de orice fel

In ceea ce priveste domeniul din care fac parte, anticariatele nu impun nicio restrictie, mai ales ca activitatea de achizitii carti este modalitatea prin care ele isi pot asigura o diversitate a propriei colectii de volume. Astfel ca indiferent daca au carti tehnice, de literatura, stiinte, religioase sau albume de arta ori poate manuale scolare, orice carte poate fi vanduta unui anticariat.

In plus, anticariatul Anticariat-Carti.com nu impune limite nici in ceea ce priveste numarul de volume vandute, chiar si in conditiile in care se deplaseaza pana la domiciliul vanzatorului, pentru a incheia tranzactia si pentru a ridica volumele cumparate.

Ce alte beneficii ofera vanzarea de carti catre anticariate?

Raspunzand anunturilor de tipul „anticariat cumpar carti”, oamenii nu numai ca isi vand cartile pe care nu le mai citesc, dar in acest fel pot face rost de o suma importanta de bani sau isi pot elibera spatiul supraaglomerat din biblioteca. De asemenea, acestia nu vor fi nevoiti sa plateasca taxe suplimentare pentru evaluarea sau ridicarea volumelor de catre anticariat.

Prin urmare, aceasta activitate este una avantajoasa pentru anticariat si pentru vanzatorii de carti deopotriva.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram