fbpx

Iata cum poti integra in designul casei tale panourile decorative realizate prin debitare tabla

modele de panouri de gard

Exista numeroase variante prin care produsele realizate prin procedeul de debitare tabla vor pune in valoare spatiul pe care il amenajezi. 

Decorul casei – de la materialele alese pentru amenajare si pana la cel mai mic obiect decorativ – reprezinta practic o extensie a personalitatii tale. 

Fatada unei case, gardul, vegetatia – reprezinta primul contact pe care cei care te viziteaza il au cu locuinta ta. La fel si in cazul unui apartament – te poti ingriji de balcon, terasa si chiar casa scarii – pentru a infrumuseta locul in care iti petreci orele de liniste. 

Asadar, ce variante de integrare a produselor obtinute prin debitarea tablei ai la dispozitie?

5 Optiuni moderne pentru a integra elementele decorative realizate prin debitare tabla

 • Crearea unui decor floral

Cateva panouri decorative cu elemente florale au mai mult decat un efect stilistic in spatiul amenajat. Acorda atentie locului in care alegi sa le montezi, eventual te poti consulta cu un decorator de interior, intrucat instalate intr-o zona luminoasa, vor crea un joc de lumina special.

 • Pereti despartitori realizati intr-un stil aparte

Astfel de confectii metalice functioneaza de minune atat in proiectele de amenajare ale locuintei, dar si pentru crearea unei delimitari a spatiilor de lucru in cadrul unui birou/locului in care iti desfasori afacerea. In cazul amenajarii casei, poti deveni creativ in spatiile tip “open-space”, precum si in orice alta incapere, chiar dormitorul – cu scopul de obtine o separare, in timp ce se creeaza un decor deosebit. 

 • Panouri decorative pentru holuri, balcon, terasa 

Poate doresti o schimbare sau poate vrei sa adaugi o nota de intimitate intre balcoane/terase, indiferent daca locuiesti la casa sau intr-un ansamblu rezidential. Fie ca este vorba despre un spatiu generos, fie ca este vorba despre un balcon alipit cu cele ale vecinilor, te pot folosi de diverse confectii metalice realizate prin procedee speciale de debitare tabla

 • Constructii solide de imprejmuri cu panouri de gard 

modele panouri de gard

 

Cand locuiesti la casa, avantajele sunt numeroasa – atat ca stil de viata, linistea de care ai parte, precum si ca libertate cand vine vorba despre amenajare si decor. Pe langa panourile decorative si anumite confectii metalice pe care le poti integra in holuri, terase, casa scarii, te poti folosi de aceste minunate creatii realizate din tabla debitata pentru a-ti imprejmui proprietatea. 

Toata avantajele de care te bucuri atunci cand locuiesti la casa vin si cu anumite responsabilitati si costuri. Pentru a-ti securiza proprietatea, aceasta trebuie sa fie imprejmuita – panourile de gard pot fi montate impreuna cu alte materiale, pentru a limita accesul in curte. 

Beneficiul principal al amenajarii gardului cu panouri din tabla debitata este investitia durabila – suma achitata pentru a crea o imprejmuire cu panouri din tabla inseamna durabilitate si un plus de valoare adaugat proprietatii. 

 • Confectii metalice pentru ferestre

In functie de preferintele personale, panourile pot fi create pe comanda pentru a infrumuseta si securiza geamurile. Consulta-te si cu furnizorii de panouri si confectii din tabla debitate pentru a identifica cea mai potrivita solutie pentru proiectul pe care il ai in minte!

Bonus!

Ia in considerare sa explorezi modalitatile de a integra elemente realizate prin debitare tabla pentru a crea adevarate opere de arta expuse pe pereti, holuri, in interior sau exterior. Bineinteles, este recomandat sa colaborezi cu decorator care sa te ajute sa stilizezi cu bun gust spatiul. 

Master Metal – un partener de incredere pentru proiectele tale de vis cu elemente realizate prin debitare tabla

Piata abunda de magazine si furnizori de astfel de produse – deci nu va fi o problema identificarea lor. Cum alegi insa un partener de incredere, pe care te poti baza, atunci cand intentionezi sa demarezi un proiect, mai creativ (amenajarea locuintei) sau practic (amenajarea unui spatiu de birouri). 

Cu ce se diferentiaza cei de la MasterMetal de alti furnizori de confectii metalice?

 • Solutii personalizate la costuri optime 

Echipa Master Metal cunoaste cerintele proiectelor de acest tip si ii intampina pe clientii creativi cu entuziasm, oferindu-le cea mai buna solutie pentru ca proiectul final sa fie unul reusit. 

 • Servicii/produse dedicate tuturor tipurilor de clienti

Produsele si serviciile de personalizare se adreseaza  deopotriva persoanelor fizice, designerilor, constructurilor si antreprenorilor din diferite industrii. 

 • Tehnologie de ultima generatie

Utilajele din dotare permit realizarea celor mai exigente produse pentru proiectele solitate: 

 • Masina de taiat cu plasma (2000X6000 mm), capacitate de debitare, max 100 m;
 • Abkand comandat CNC (160 tone), latime de indoire 4000 mm, la grosime maxima 5 mm;
 • Fierastrau hidraulic cu banda, capacitate de taiere, max.250 mm;
 • Aparat de sudura MIG/MAG, 400 A, cu dublu puls;
 • Aparat de sudura VIG, 200 A.

Toate cererile de comanda pentru cofectii metalice si articole obtinute prin debitare tabla transmise celor de la Master Metal beneficiaza de suport tehnic si consultanta in vederea selectarii materialelor si metodelor de prelucrare potrivite. 

Date utile