Iată cele mai bune traverse de cale ferată - doar la Pamirco Mănăștiur

1 iunie 2022
Autor:
IzzyReduceri

Dacă nu ai auzit încă de Pamirco Mănăștiur și ești în căutarea unor traverse cale ferată durabile și de calitate superioară, atunci aceasta este varianta ideală pentru tine! Cu produse care ating standardele internaționale de calitate și prin seriozitatea cu care ne tratăm toți clienții, cu siguranță nu vei rămâne dezamăgit de calitatea serviciilor oferite de noi.

Traversele de cale ferată, sau așa numitele „ railway sleepers

Traversele de cale ferate reprezintă un element extrem de important din structura căii ferate. Acestea reprezintă un element cheie care ajută la reducerea presiunii aplicate pe șinele de cale ferată, dar și un element care ține șinele unite.

Datorită faptului că acestea preiau presiunea exercitată de trenul încărcat atunci când acesta trece pe șine, traversele trebuie să prezinte o oarecare flexibilitate. Dacă traversele sunt mult prea rigide, acestea se pot degrada într-un timp mult mai scăzut.

Traversele din lemn trec printr-o serie de procese înainte să ajungă pe piață. Toate aceste procese au un rol crucial în rezistența acestora în timp. Durata de viață minimă a traverselor este de 8-12 ani, dar dacă acestea sunt întreținute corespunzător, pot rezista chiar și mult mai mulți ani.

Cine suntem și ce facem?

Dacă este prima dată când auzi de noi, suntem Pamirco din Mănăștiur, județul Timiș. Compania noastră și-a pus bazele în urmă cu aproape 20 de ani, și anume în anul 2003. Totuși, întregul concept al companiei noastre continuă conceptul fostei fabrici de cherestea din Mănăștiur. Astfel, continuăm istoria și tradiția începute de mai bine de 100 de ani.

Fiecare produs care iese pe porțile fabricii noastre este de o calitate net superioară. Datorită proceselor de ultimă generație și al unui număr mare de experți în domeniu, te asigurăm că fiecare produs este perfect. Calitatea serviciilor noastre se reflectă și în modul în care compania s-a dezvoltat și a crescut în timp.

Dacă la început majoritatea clienților erau din preajma localității Mănăștiur, în timp am început să avem clienți din toată țara, iar mai apoi chiar și din alte țări. Astfel, până acum am avut clienți fericiți din: Turcia, Japonia, Ungaria, Egipt, Serbia, Anglia, Olanda, Germania și Belgia.

Ce produse găsești la noi?

Datorită faptului că suntem o fabrică care prelucrează lemnul și care continuă tradiția fostei fabrici de cherestea, nu ne ocupăm doar cu producerea de simple traverse, ci și de alte produse sau tipuri de traverse. Astfel, la fabrica noastră poți găsi:

 • traverse de cale ferată standard / clasice
 • traverse utilizate la macazuri și încrucișări
 • traverse utilizate la poduri
 • cherestea tivită sau netivită, utilizată în industria mobilei
 • panouri asamblate.

Toate aceste produse sunt fabricate exclusiv din lemn de esență tare, de calitate înaltă. Lemnul utilizat este de fag sau de stejar, fiind atent prelucrat înainte să îl vindem. Procesele de prelucrare a lemnului sunt:

 • impregnarea – cu soluții care vor preveni distrugerea lemnului de către viermi de lemn sau prin mucegăire.
 • aburire – acest proces va da flexibilitate lemnului.
 • uscare artificială – într-o serie de uscătoare de capacitate mare, la o temperatură controlată.

În urma acestor procese, produsul finit va fi cu siguranță durabil în timp la orice factori externi, precum temperaturile, presiunea exercitată, umezeala, etc..

Producția fabricii Pamirco

Pe lângă produsele enumerate anterior, putem efectua și comenzi personalizate pentru fiecare în parte. Atâta timp cât cerințele tale se încadrează în capacitățile noastre de producție, totul este în regulă. Datorită aparatelor performante și de capacitate mare, reușim să prelucrăm zi de zi mari catități de lemn, astfel:

 • impregnare: 40 de m3 de lemn / 24 de ore
 • aburire: 40 de m3 de lemn / 24 de ore
 • uscare artificială: 300 de m3 de lemn / ciclu.

Astfel, datorită acestor aparaturi performante, capacitatea noastră de producție este una foarte mare. Tocmai din acest motiv am fost aleși și de către mari companii, pentru a produce cantități enorme de produse din lemn de esență tare.

Așadar, dacă aveți nevoie de o comandă personalizată, sau doar o simplă comandă, ne puteți vizita sau contacta oricând. Așteptăm cu nerăbdare să avem noi colaborări și noi clienți care să aibă o experiență pozitivă alături de noi.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram