Hufmed ro alegerea potrivita pentru furnizarea de halate chirurgicale sterile

O unitate medicala trebuie sa fie utilata si dotata cu echipament steril corespunzator astfel incat sa nu existe riscul expunerii pacientilor la diferite boli si infectii. Tocmai din acest motiv este important sa apelati la distribuitori autorizati de aparatura medicala si consumabile profesionale. De la comprese sterile, pansamente, plasturi, ace,tuburi de recoltare si pana la halate chirurgicale sterile si manusi chirurgicale, trebuie sa aveti in dotare accesorii de inalta calitate, perfect sterilizate si fabricate din materiale abilitate.

Compania Hufmed .ro ofera tututor clientilor sai acces la aparatura medicala moderna, realizata dupa o tehnologie de ultima ora, asigurand si elementele de consum necesare utilizarii aparaturii. Preocupati de buna functionare a tuturor cabinetelor si clinicilor medicale, Hufmed .ro vine in intampinarea acestora cu o consiliere abilitata si cu solutii complete pentru echiparea unitatilor medico-sanitare la standardele impuse de Ministerul Sanatatii. Indiferent de ce tip de locatie detineti, trebuie sa fiti constienti de riscurile la care v-ati putea expune, atat personalul cat si pacientii, daca nu aveti in folosinta echipamente si halate chirurgicale sterile adecvate.

Hufmed .ro va sta la dispozitie cu halate chirurgicale sterile de cea mai buna calitate

In functie de mediul de lucru in care va desfasurati activitatea aveti nevoie de mai multe tipuri de halate chirurgicale sterile in dotare. Pentru fiecare gen de interventie realizata in cabinetul, spitalul sau clinica voastra, aveti nevoie de halate chirurgicale sterile cu anumite caracteristici.

Realizate de cei mai mari producatori din industria echipamentelor medicale, toate halatele chirurgicale sterile furnizate de Hufmed .ro au particularitati imbatabile si sunt disponibile la preturi competitive.

Prin urmare, puteti alege intre halate chirurgicale sterile standard sau ramforsate. Cele standard cu confectionate din netesut combinat cu polipropilena si sunt potrivite pentru interventiile medicale de scurta durata, cu o cantitate mica de lichide, cum ar fi tratamentele generale si consultatiile de baza. Produsele ce fac parte din gama de halate chirurgicale sterile ramforsate sunt fabricate tot din netesut si polipropilena, insa au in componenta lor si bariere laminate pentru zonele critice si bariere microbiene. Fiindca au un strat absorbant pentru fluide se preteaza pentru interventii chirurgicale in blocul operator, cabinete medicale si in cabinete stomatologice. Toate halatele furnizate de Hufmed. Ro sunt disponibile in patru marimi- M,L,XL SI XXL si pe culoarea albastra.

Importanta dotarii unitatilor medicale cu halate chirurgicale sterile

Sistemul medical sanitar trebuie sa faca fata numarului de pacienti si sa nu se abata de la normele de igiena obligatorii. Importanta respecta acestor norme este direct proportional cu calitatea serviciilor oferite de personalul medical. Achizitionand produse profesionale din portofoliul firmei Hufmed .ro veti reusi sa oferiti pacientilor vostri conditii deosebite, devenind astfel si mai apreciati.

Pentru mai multe informatii privind gama variata de halate chirugicale sterilizate comercializata de Hufmed .ro nu ezitati sa vizitati pagina de internet a companiei. Veti fi consiliat si indrumat inspre completarea necesarului vostru cu produse si echipamente medicale profesionale, de ultima generatie.