Hublou Coworking: livingul tău departe de casă.

24 mai 2024
Autor:
Style Market Online SRL

Hublou Coworking are plăcerea de a anunța o ofertă exclusivă pentru noii membri: prima lună gratuită! Experimentează combinația perfectă între confortul de acasă și un mediu de afaceri profesionist la Hublou Coworking.

 

Înțelegem importanța unui spațiu de lucru care să se simtă ca acasă. Spațiile noastre sunt concepute pentru a oferi confortul livingului tău, asigurându-ți un mediu de lucru eficient și plăcut.

 

De ce să alegi Hublou Coworking?

 

Confortul de acasă în mediul de afaceri: ai parte de o ambianță plăcută, ca acasă, și în același timp beneficiezi de facilitățile și structura unui spațiu de lucru profesionist. Pentru realizarea acestui proiect au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate și dotări din gama premium.

Te poți bucura de o gamă variată de spații de lucru, fie că ai nevoie de un birou dedicat, individual, o sală de meeting și training, găzduire pentru sediul tău social, de o chicinetă echipată, sau de un spațiu de relaxare.

Pe lângă confort și spațiile dedicate, nu va mai trebui să îți faci alte griji, pentru că beneficiezi de internet wi-fi hi-speed, imprimantă și scaner, apă și aer purificate, utilități incluse și curățenie zilnică.

Consum sustenabil: suntem dedicați sustenabilității. Facilitățile noastre utilizează exclusiv energie verde, materiale reciclabile și produse ecologice, asigurând un impact minim asupra mediului.

 

Prin toate aceste servicii, ne dorim să stimulăm creativitatea și productivitatea clienților noștri. Invităm freelanceri, antreprenori și angajați care lucrează la distanță să se alăture comunității noastre și să profite de această ofertă specială. 


Preturile incep de la 99 de euro pe luna pentru inchirierea unui birou virtual, si de la 250 de euro pe luna pentru inchirierea unui birou de coworking dedicat.

Pentru mai multe informații și pentru a beneficia de prima lună gratuită, vizitează www.hublou.ro

 

Despre Hublou Coworking

 

Hublou Coworking este dedicat oferirii unei experiențe de coworking unice și sustenabile. Situat în București, spațiile noastre sunt concepute pentru a stimula creativitatea, productivitatea și comunitatea. Prioritizăm sustenabilitatea mediului și bunăstarea membrilor noștri. 

 

 

www.hublou.ro

https://www.instagram.com/hublou_coworking/

https://www.facebook.com/hublou.coworking

 

Contact:

Hublou Coworking | [email protected]| tel. 0314055405

Adresa| Strada Emanoil Porumbaru 31, etaj 4, birou 10, Sector 1, Herastrau, Bucuresti

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram