fbpx

HR Summit revine cu o noua editie la Iasi

La editia din aceasta toamna ce va avea loc pe 8-9 octombrie reprezentantii unora dintre cele mai importante companii din Romania si-au anuntat deja prezenta. Radu Panait (Resourcing Manager IBM), Nicoleta Capata (HR Director Flanco) si Delia Sofonea (HR Director eMAG) sunt doar o parte din speakerii prezenti in acesta toamna, la HR Summit Iasi.
HR Summit, cea mai mare platforma regionala de intalnire a managerilor si specialistilor de HR din Romania, vine in ajutorul vostru, al specialistilor de HR si managerilor, oferindu-va un cadru propice pentru knowledge sharing in care puteti afla care sunt cele mai noi tendinte din acest domeniu si puteti gasi solutii concrete pentru business-ul in care sunt implicati.
HR Summit s-a impus in 2013 ca cel mai important eveniment regional dedicat specialistilor de resurse umane si managerilor din Romania si a reusit sa aduca intr-un singur loc reprezentantii a peste 200 de companii din tara.
HR Summit vine in ajutorul specialistilor de HR si managerilor, oferindu-le un cadru propice pentru knowledge sharing in care acestia pot afla care sunt cele mai noi tendinte din acest domeniu si pot gasi solutii concrete pentru business-ul in care sunt implicati.