Hotpoint lanseaza noua linie de electrocasnice incorporabile Performanța inovație și design

17 noiembrie 2014

Cuptoarele Luce - rezultate culinare optime
Noua gamă de cuptoare Luce a fost concepută pentru a oferi rezultate culinare optime, fără a neglija practicalitatea și ușurința folosirii. Linia combină sticla de înaltă calitate cu oțelul solid, materiale ce conferă un stil unic și elegant cuptoarelor Luce, aflat în perfectă sinergie cu celelalte produse din colecție.
Sistemul Dual Flow al cuptoarelor face posibilă execuția perfectă a oricărei rețete şi permite circularea căldurii în toate direcțiile, distribuind-o în mod egal în toate punctele cavității cuptorului.
În plus, noul tip de email, Diamond® Clean, un strat special de titaniu aplicat cuptorului și accesoriilor, îmbunătățește performanțele igienice prin prevenirea lipirii alimentelor de cavitatea cuptorului sau de accesorii. Acest nou material previne formarea petelor de arsură, reducând astfel timpul de curățare cu 40%. În cazul petelor persistente, noul sistem Diamond Clean Cycle face ca emailul să poată fi curățat ușor cu ajutorul aburului sterilizant; în funcție de nevoi, există trei moduri de curățare – Eco, Normal sau Intensiv.
Totodată, toate elementele de metal ale cuptorului au fost tratate special anti-pete și anti-amprente, pentru a păstra suprafețele curate și pentru a permite atingerea cuptorului fără urme de amprente.
Dotarea revoluționară definitorie pentru gama de cuptoare incorporabile Luce este sistemul inovator de ventilare care diferă de cel tradițional prin separarea sistemelor de circulare a aerului de cele de racire. Această dotare permite controlarea eficientă a aerului cald și a aerului rece, facilitând gătirea eficientă și răcirea ușii cuptorului. Astfel, temperatura ușii este de 40° C în timpul funcționării și de 60° C în timpul curățării pirolitice. Măsura este prevăzută pentru a oferi siguranță copiilor.
Sistemul de iluminare LED montat pe ușa cuptorului permite vizualizarea alimentelor din toate unghiurile, permițând astfel ca mâncarea să poată fi verificată fără a deschide ușa, caz în care s-ar pierde căldură. În plus, mânerul folosește sistemul invizibil push-push. Prin apăsare, mânerul se ridică la 45° .Tot prin apăsare, mânerul dispare.
Cuptoarele Luce au cel mai mic consum de pe piață la această categorie, de doar 0.63 kWh, fiind cu 20% mai eficiente ca modelele din clasa A.
Plitele Luce: tehnologii venite în ajutorul gătitului
Noile plitele incorporabile Hotpoint garantează un standard ridicat al eficienței, consum scăzut și rezultate excelente fără a neglija personalitatea fiecarei locuinte.
Plitele pe gaz din gama Luce sunt disponibile in variantele de 75 cm sau de 65 cm cu un surplus de 4 cm între centre pentru mărirea suprafeței de gătit și acomodarea unor tigăi de dimensiuni mai mari. Materialul din care sunt confecționate este oțelul inoxidabil, în ton cu gama Luce.
Sistemul inovator de ajustare a flamei are cinci nivele de funcționare pentru a asigura o distribuție optimă a căldurii pentru fiecare metodă de gătire. Un sistem LED indică nivelul de intensitate selectat, facilitând astfel controlul metodei de gătire. Grilajele și inelele plitelor sunt produse din email și fontă, fiind foarte ușor de curățat.
În plus, tehnologia Direct Flame permite un consum scăzut de energie și un timp redus de gătire, garantând totodată rezultate de o calitate înaltă. Testele de laborator au dovedit că plitele Direct Flame au un timp de fierbere a apei cu 20% mai redus ca plitele tradiționale și în același timp economisesc cu 22% mai multă energie.
Sistemul revoluționar Diamond® Clean împiedică pătarea plitei şi, datorită nanotehnologiei, acționează în sprijinul durabilității, prevenind modificarea aspectului plitei după sesiuni lungi de gătit.
Avantajul plitelor cu inducție Hotpoint constă în tehnologia de ultimă oră a câmpului magnetic care devine activ în contact cu baza metalică a unei tigăi și generează un aport echilibrat de căldură în interiorul recipientului. Nici un strop de căldură nu este pierdut iar timpii de gătire sunt reduși cu până la 40% în comparație cu plitele electrice sau cele cu gaz.
Noua tehnologie TOTAL FlexiZONE asigură un plus de flexibilitate plitei cu inducție și oferă un rezultat de succes oricărei provocări culinare grație suprafeței profesionale de gătit.
În plus, alături de cele două ochiuri ale plitei, Hotpoint a conceput și o arie ovală, poziționată în centru, unde pot fi poziționate recipiente de marimi diferite.
Plita cu inducție Hotpoint este echipată şi cu funcția Booster, care va crește temperatura în zona dorită fără a afecta celelalte segmente ale plitei, dar si cu LED-urile de căldură reziduală, ce se vor aprinde atunci când zona din jurul plitei va putea fi accesata în siguranță. Aceste semnale indică nivelul de căldură rămas în fiecare dintre ochiuri după ce s-a terminat gătitul. Această funcție poate fi folosită pentru a păstra preparatele calde.
Hotele Luce - rezultate excelente şi design sofisticat
Hotpoint a creat o colecție revoluționară de hote (28 de patente) ce oferă rezultate excepționale pentru a satisface exigențele consumatorilor cu ajutorul unor rezultate excelente și al unui design sofisticat. Purificarea eficientă a aerului face ca bucătăria să fie un spațiu și mai îndrăgit, fără mirosuri neplăcute, umiditate crescută și zgomote deranjante.
Conceptul revoluționar Odor Removal Tech garantează captarea a 96% din mirosul produs de procesul culinar, în comparație cu procesul de 45% garantat de hotele standard. Hotele Hotpoint purifică aerul o dată la 6 minute, acesta fiind intervalul optim indicat de testele de laborator.
Totodată, acestea au fost echipate cu un sistem inovator ce dezvoltă 52 de decibeli în comparație cu standardul de 64 dB. Hota este de 16 ori mai silențioasă comparativ cu modelele standard.
În plus, sistemul de filtrare captează mirosurile și păstrează aerul curat și proaspăt în bucătărie. Nivelurile de miros și vapori sunt monitorizate de senzorul automat pe durata procesului culinar, permițând astfel activarea automată a hotei și optimizarea consumului energetic.
Toate modelele de hote Hotpoint sunt dotate cu funcția Booster care oferă o putere de captare mărită pentru situații speciale. Funcția este temporizată și hota se închide automat după 5 minute dacă nu este dezactivată manual.
Motorul fără perii este o noutate Hotpoint ce permite o filtrare completa a fumului și aburului în bucătării de dimensiuni variate. Motorul oferă un consum redus cu 63% față de standard prin folosirea unui sistem magnetic.
Sistemul de iluminare integrat în gama de hote Hotpoint garantează o vizibilitate perfectă a plitei, generând astfel un procedeu culinar eficient și o atmosferă primitoare în bucătărie. Iluminarea poate fi halogen sau LED (varianta LED reduce cu 90% consumul de energie și oferă o durabilitate de până la 10 ori mai mare).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Brandul Hotpoint combină trecutul și viitorul pentru a da viață unei noi generații de produse electrocasnice ergonomice, intuitive, sigure, cu un stil clasic, rafinat, care să ușureze sarcinile casnice. Proiecte inovatoare au marcat istoria Hotpoint, printre care Unibloc-combinarea în premieră a elementelor de bază din bucătărie într-o singură structură compactă sau OSA, premiată cu “Compasso d’Oro” de către ADI, care oferea o consolă de lucru într-o singură formă. Alte linii au anticipat nevoile consumatorilor, un exemplu fiind Newstyle, care combină tehnologie, estetică și economie de energie, pentru a da viață conceptului unei bucătării contemporane.
Într-un singur cuvânt - înaltă performanță combinată cu un design rafinat. Viziunea ambițioasă s-a transpus în realitate prin colaborarea- inițiată din 1968 și care continuă - cu arhitectul japonez Makio Hasuike, ce interpretează cel mai bine starea Hotpoint și care este autorul, printre altele, a unor produse precum Quadrio- frigiderul cu 4 uși și un design unic, Aqualtis- mașina de spălat care oferă programe customizate pentru orice tip de țesătură- rezultatul multor ani de studii în domeniul mașinilor de spălat, combinat cu toată creativitatea lui Hasuike.
Hotpoint reprezintă un sinonim pentru excelență în design, caracteristici diverse, confort, dar și inteligență: în timp, compania a explorat lumea digitală și a domoticii, urmărind cele mai avansate tehnologii, dezvoltând produse inovatoare ca Leon@rdo, primul monitor de bucătărie interactiv, cu elemente multimedia, sau linia Ariston Digital și multe altele.
Lansarea tot mai multor soluții avansate a permis obținerea unor rezultate importante și în zona sustenabilității eco. Grija specială manifestată de Hotpoint pentru economisirea resurselor și protecția mediului a dus la lansarea unor electrocasnice care asigură standarde ridicate de eficiență și consumuri reduse, marcate prin simbolul Ecotech: mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase, mașini cu uscător, frigidere și cuptoare care asigură economii la consumul de energie, fără compromisuri în ceea ce privește performanța. Mai mult, compania este angajată în monitorizarea continuă a impactului asupra mediului de-a lungul procesului de fabricație, reducând consumul de energie electrică, gaze naturale și apă, dar și emisiile de CO2. Hotpoint este o marcă înregistrată a Indesit Company.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram