Hotelurile Hilton din România au luat parte la o noua ediţie a programului Careers@Hilton Live

29 mai 2014

Trei dintre hotelurile Hilton din România, Athenee Palace Hilton Bucureşti, DoubleTree by Hilton Oradea şi Hampton by Hilton Cluj Napoca, au luat parte la o nouă ediţie a programului Careers@Hilton Live: Youth in Hospitality Month, cel mai amplu eveniment Hilton Worldwide dedicat formării profesionale. Pe parcursul lunii mai, cele trei hoteluri au organizat evenimente şi seminarii pentru a-i informa pe cei care îşi caută un loc de muncă cu privire la oportunităţile profesionale disponibile în industria ospitalităţii. Astfel, peste 200 de elevi de liceu şi şcoli profesionale şi studenţi au participat la sesiuni de planificare a carierei profesionale, workshop-uri alături de specialiştii Hilton şi diverse ateliere practice.

“Tinerii care îşi caută un loc de muncă încă se confruntă cu perspective dificile, însă industria ospitalităţii continuă să le ofere oportunităţi fantastice celor care sunt interesaţi de acest domeniu. De la sesiuni practice în care învaţă diverse tehnici pentru o bună gestionare a interviurilor în vederea obţinerii unui job şi până la programe de training, stabilim contacte cu tinerii din România şi îi pregătim, oferindu-le informaţiile şi experienţa de care au nevoie pentru a lua decizii potrivite cu privire la viitorul lor,” a declarat Essam Abouda, Area Vice President pentru Europa de Est, Rusia şi Turcia, Hilton Worldwide.

Iată o scurtă descriere a evenimentelor ce au avut loc în cele trei hoteluri Hilton:

• Careers@Hilton Live: Athenee Palace Hilton Bucureşti - 19 - 25 mai

Evenimentul organizat de Athenée Palace Hilton a reunit peste 70 de studenți din școli profesionale, licee și universitaţi din București, interesaţi de o carieră în industria ospitalităţii. Participanții au beneficiat astfel de informații privind istoria hotelului, povești de succes ale membrilor echipei Athenée Palace Hilton, un târg departamental, workshop-uri și activităţi de shadowing. De asemenea, profesioniștii Athenée Palace Hilton au oferit studenţilor sfaturi practice în gestionarea bugetelor, redactarea unui CV, prezentarea la interviurile de angajare precum și informații referitoare la campaniile Hilton de responsabilitate socială. În urmă acestor activități, peste 50 de studenți și-au manifestat interesul faţă de programele de internship din cadrul hotelului Athenée Palace Hilton București.
• Careers@Hilton Live: DoubleTree by Hilton Oradea - 23 mai
Hotelul DoubleTree by Hilton Oradea a încheiat un parteneriat cu 10 licee din oraş, prezentând celor peste 130 de elevi şi studenţi facilităţile oferite de hotel, precum şi sistemul de lucru între diverse echipe cu specializări diferite. Programul evenimentului a inclus un tur al hotelului şi un workshop culinar în care le-a fost prezantat modul de preparare a mai multor feluri de mâncare. La final, elevii au participat la o competiţie culinară, în urma căreia doi dintre ei au câştigat un voucher de o zi în centrul eforea spa.
• Careers@Hilton Cluj-Napoca - 12 mai
Evenimentul a reunit aproape 50 de participanţi, printre care studenţi, copii din familii cu situaţii speciale, mame singure şi persoane cu dizabilităţi, interesate de ideea unei cariere în industria ospitalităţii. Participanţii au primit sfaturi practice referitoare la redactarea unui CV şi planificarea carierei profesionale, apoi s-au implicat în simulări alături de membrii echipei Hampton by Hilton, pentru a înţelege mai bine activităţile derulate într-un astfel de hotel.
“Careers@Hilton Live: Youth in Hospitality Month” face parte din angajamentul Open Doors asumat de către Hilton Worldwide, care îşi propune să aibă un impact pozitiv asupra a cel puţin un milion de tineri până în anul 2019 şi să îi pregătească mai bine, pentru a-i ajuta să îşi atingă potenţialul deplin.

Persoanele care nu reuşesc să participe la evenimentele derulate în cadrul hotelului pot lua parte la “Career Concierge”, o iniţiativă Hilton Worldwide în care toţi cei interesaţi să afle mai multe detalii despre carierele din industria hotelieră pot trimite întrebări online prin feed-ul de twitter al Hilton Worldwide (@HiltonWorldwide), folosind hashtag-ul #CareersatHiltonLive, sau prin formularul disponibil online.

În fiecare săptămână din luna mai, acest website va fi reactualizat, astfel încât să prezinte o selecţie din întrebările trimise de solicitanţi, precum şi răspunsurile date de un grup de Membri ai Echipei Hilton Worldwide.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram