Hotelul Continental Suceava imbraca haine noi

8 decembrie 2014

Astfel, pana la 01.05.2015, nu se vor mai putea efectua rezervari pentru aceasta locatie.

Ca de fiecare data, procesul de reamenajare si modernizare a pornit din dorinta de a tine pasul cu sugestiile si cerintele clientilor nostri, nivelul de satisfactie al celor care ne calca pragul fiind extrem de important pentru noi.

Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente si va asteptam, incepand cu 1 mai 2015, intr-o atmosfera speciala si cu un aer proaspat, asa cum ne-ati cerut!

Pentru calatoriile dvs. in Romania, va asteptam cu drag si in Bucuresti, Arad, Oradea, Sibiu, Constanta, Tirgu Mures si Drobeta Turnu Severin! Puteti urmari ofertele hotelurilor noastre pe pagina Facebook Continental Hotels Romania, iar pe pagina Facebook Hotel Continental Suceava va vom tine la curent cu evolutia lucrarilor de modernizare!

* * *

Despre Continental Hotels

Continental Hotels are o traditie de peste 20 de ani pe piata turistica din Romania. La inceput, obiectivul companiei a fost furnizarea de servicii hoteliere pentru segmentul turismului de afaceri. In prezent, Continental Hotels este cel mai mare lant hotelier romanesc ce acopera piata de lux, de business si cea economy, oferind, in acelasi timp, o gama completa de servicii pentru organizarea de evenimente private si corporate.

Portofoliul Continental Hotels cuprinde urmatoarele branduri proprii: Grand Hotel Continental (*****), Continental Forum(****), Continental(***), Hello Hotels(**), Concerto Restaurant, Balkan Bistro, Mondo Restaurant, Victoria Club, Tekaffe. Continental Hotels detine in Romania si 4 hoteluri Ibis aflate in managementul grupului Accor.

Orasele in care Continental Hotels este prezent sunt: Bucuresti, Arad, Oradea, Sibiu, Constanta, Tirgu Mures, Drobeta Turnu Severin si Suceava, totalizand peste 1860 de camere.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram