“HOLLYWOOD MUSIC STAR ROMANIA FESTIVAL”

22 februarie 2014

Fetele intra GRATIS !!! - Eveniment recomandat de Magic FM.

Vino pe 01 martie impreuna cu jumatatea ta la “HOLLYWOOD MUSIC STAR ROMANIA FESTIVAL” - incepand cu ora 20:00 la Cinematograful Patria din Bucuresti si platesti doar pentru tine. Toate fetele insotite de un baiat intra gratis. Eveniment recomandat de Magic FM.

Pretul biletelor incepe de la 80 lei, ajungand pana la 250 lei in zona V.I.P. (V.I.P - 250 lei, Cat I - 150 lei, Cat II - 100 lei, Cat III - 80 lei). Pentru un bilet cumparat primesti inca unul GRATIS. Aceasta oferta este valabila doar la sediul Mall4Art – Bd. Corneliu Coposu Nr.3, bl.101, Sc.2, Et.1, Ap.19, interfon 19, Sector 3 (vis-a-vis de Careffour Unirii), program L-V 11,00-18,30. Relatii suplimentare se pot obtine la 0728,195,228 sau e-mail: [email protected].

Evenumentul este organizat de Asociatia Culturala Mall4Art si sustinut de 'European Royal Orchestra' - prima orchestra privata din Romania care a adus in atentia publicului acest proiect de anvergura.

'European Royal Orchestra' va interpreta ritmurile desavarsite ale celor mai cunoscute coloane sonore din filmele de Oscar ale Hollywood-ului, ce va fii atent indrumata in lumea fascinanta a cinematorgrafiei prin bagheta celebrului dirijor Aurel Gheorghita cu o prezentă distinsa, fermecatoare si cu un caracter energic și ambitios.

Din simpla enumerare a filmelor precum Superman, Dirty Dancing, Spiderman, Piratii din Caraibe, Titanic, Gladiatorul si Star Wars poate fi desprinsa atmosfera de gala creata de alaturarea dintre film si muzica clasica si directia estetica si artistica a repertoriului festivalului.

Atmosfera va fi intregita de proiectii video pe ecranele Cinematografului Patria, ce vor reda stralucirea Hollywood-ului prin momente consacrate din filmele aflate in repertoriu, iar imbinarea dintre clasic si contemporan va fi insufletita de o invitata surpriza ce se va alatura cestui eveniment magnific.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram