fbpx

HISTORY exploreaza secretele din Alcatraz

Sambata, 26 martie, si duminica, 27 martie, “Adevarul despre Alcatraz” si “Legendele din Alcatraz” vor examina miturile tesute in jurul acestui penitenciar.
Pe 26 martie, la 21:00, documentarul “Adevarul despre Alcatraz” merge pe urmele lui John Anglin, Clarence Anglin si Frank Morris, cei care au evadat in 1962 din cea mai dura inchisoare pe care America a conceput-o vreodata – Alcatraz. Trupurile lor nu au fost gasite si astfel au fost declarati morti. Acum, dupa mai mult de 50 de ani, familia fratilor Anglin dezvaluie noi dovezi si secrete care ar putea ajuta la elucidarea cazului. HISTORY urmareste familia in timp ce coopereaza cu un politist pensionat, obsedat de acest caz de cateva decenii. Impreuna, ei vor merge mai departe ca niciodata, pentru a elucida misterele Alcatrazului.
Documentarul “Legendele din Alcatraz” va fi difuzat in ziua urmatoare, la ora 21:00. Aceasta productie de o ora sondeaza secretele din Alcatraz, explicand imaginea legendara imprimata in psihicul colectiv american prin interviuri inedite si revelatoare, cu oameni care cunosc adevarata poveste a Alcatrazului. HISTORY examineaza miturile care inconjoara aceasta insula si motivele pentru care era considerata cel mai dur penitenciar de maxima securitate. De asemenea, documentarul cerceteaza si celebra evadare din 1962, care ramane, chiar si 54 de ani mai tarziu, una dintre cele mai mari enigme ale Americii.
Astfel, telespectatorii pasionati de mistere se vor putea bucura de un weekend palpitant (26-27 martie), prin intermediul celor doua documentare captivante.

Despre HISTORY™
Canalul HISTORY™, in prezent existent in peste 302 milioane de locuinte din toata lumea, priveste istoria dintr-o perspectiva diferita, celebrand oamenii cu initiativa care ies din multime si isi lasa amprenta asupra lumii. Acesti oameni, prezenti in vasta diversitate de emisiuni difuzate de HISTORY, sunt nonconformisti care infrunta riscul, aduc schimbarea, modifica drumurile deja batatorite si imping limitele mai departe.

HISTORY este principala televiziune din portofoliul A+E Networks® UK. HISTORY a aderat la ARMA in februarie 2013, cand a lansat un feed de transmisie localizat, putand astfel asigura grile de programe personalizate pentru Romania. Canalele HISTORY si HISTORY HD sunt disponibile prin Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV si Orange TV. De curand, Digi a introdus HISTORY in grila sa, astfel incat, daca nu recepționați canalul, va rugam sa rescanați lista de programe sau sa faceți o cerere catre cea mai apropiata filiala.

Pentru mai multe detalii, puteti accesa pagina de Facebook HISTORY Romania sau canalul local de YouTube.