fbpx

Helinick are grija de tine

Cu 22 de ani de experienta in domeniu, firma bucuresteana a reusit sa se impuna pe piata de profil, in acest moment ea fiind un partener de incredere pentru numeroase branduri de pe piata romaneasca, carora le ofera servicii externalizate de administare a sistemelor de securitate bancara, servicii de securitate electronica sau sisteme de supraveghere.

Specialistii Helinick Bucuresti sunt mereu la dispozitia clientilor, oferindu-le servicii de analiza de risc si proiectare, servicii ce implica analizarea potentialelor riscuri legate de securitatea si siguranta in care opereaza partenerii de afaceri. In functie de acestea, clientii primesc solutii personalizate ce au capacitatea sa reduca considerabil toate potentialele riscuri.

La Helinick Bucuresti puteti beneficia de cele mai bune servicii de concepere proiecte, avizarea si aprobarea acestora de autoritati, specialistii firmei oferindu-va si consultanta de specialitate in cazul proiectelor tehnice, a detaliilor de executie, ori as-built).

Toate proiectele de securitate sunt executate si implementate de personalul calificat al Helinick Bucuresti cu rapiditate si responsabilitate, pe tot parcursul derularii parteneriatului respectandu-se cu strictete atat termenii contractului incheiat intre parti, cat si costurile stabilite initial.

Optand pentru colaborarea cu firma bucuresteana vei avea parte de analiza si cercetare privind potentialele riscuri de securitatea si siguranta la care este expusa afacerea ta, specialistii Helinick Bucuresti fiind pregatiti sa iti ofere, in functie de rezultate, si solutiile personalizate pentru minimizarea riscurilor operationale. La cerere, specialistii companiei bucurestene va pot realiza diverse proiecte de specialitate, implicandu-se si in avizarea si aprobarea lor de catre autoritatile sau organizatiile implicate.

Helinick Bucuresti este compania care isi respecta intotdeauna partenerii de afaceri, cu care colaboreaza strans, pe toata perioada derularii proiectelor comune. In derularea proiectelor se are in vedere o stransa interconectare intre departamentul de vanzare, departamentul tehnic si project management, rezultatele fiind astfel cele scontate. Demn de mentionat este faptul ca, indiferent de faza in care se afla proiectul clientului (proiect tehnic, detalii de executie, as-built), departamentul de proiectare al firmei Helinick Bucuresti ii ofera acestuia consultanta, astfel incat lucrarea va decurge respectandu-se toate datele initiale ale proiectului.

Garantia realizarii unor proiecte de calitate este impusa si de aparatura performanta (calculatoare, plottere, programe specifice pentru proiectare asistata) aflata in logistica Helinick Bucuresti, dar si de personalul bine pregatit in domeniu, ce va poate oferi standardele de calitate pe care le doriti.

Toate proiectele sunt executate si implementate de catre Departamentul de Management al Proiectelor, acesta colaborand si cu celelalte departamente ale companiei, respectiv Vanzari, Tehnic, Proiectare, Calitate, Achizitii si Logistica.

Pentru eficientizarea proceselor derulate, Helinick Bucuresti foloseste aplicatii software dedicate, respectiv Oracle Primavera Project Management. Prin intermediul acestora, proiectele derulate de catre specialistii companiei sunt planificate inca din faza de ofertare, fiind monitorizate si controlate pe toata durata executiei lor.

Firma va mai poate oferi si servicii de administrare si operare a instalatiilor de siguranta si securitate, acestea avand menirea de a reduce considerabil costurile de exploatare asociate. Trebuie precizat si faptul ca emiterea rapoartelor de securitate se face in acelasi timp cu incidentele asociate, toate analizele solicitate de clienti fiind disponibile imediat.

Compania Helinick dispune de cele mai profesionale in domeniul securitatii, de la prevenire si detectie, pana la alarmarea si analiza post-eveniment. Securitatea firmei dumneavoastra este garantata de sistemele de detectie efractie ale firmei, acestea fiind in masura sa va ofere gama completa a serviciilor aferente, de la detectarea tentativelor de efractie, avertizare si alarmare si pana la transmisia eventualelor evenimentelor catre un dispecerat de securitate.
Pentru securitatea si siguranta afacerii tale, alege-ti un partener pe masura !

Helinick Bucuresti, siguranta prin tehnologie !

Contact:

Sediu central – Helinick
Eraclie Arion nr. 4, Sector 1
013911, Bucuresti, Romania
T: +(4021) 404 44 44
T: +(4021) 404 44 00
F: +(4021) 404 44 30
F: +(4021) 404 44 20
E: [email protected]