Hedi Hoka doctor in psihologie – speaker Femei de cariera 24 noiembrie 2015

20 noiembrie 2015
Autor:
Woman2Woman

A IV-a editie a conferintei Femei de cariera desfasurata marti, 24 noiembrie 2015, iti aduce femei de succes, dar si specialisti care iti vor impartasi din experienta lor ceea ce trebuie sa stii pentru a reusi in cariera. Hedi Hoka (doctor in psihologie) este unul dintre speakerii invitati.

Hedi Hoka este doctor in psihologie, autoarea bestseller-ului „Iubesc sa fiu femeie”, promotoare a sanatatii mentale si a echilibrului viata-munca prin reducerea stresului. A studiat despre mindfulness in cadrul University of Massachusetts Medical School, Center for Mindfulness in Medicine, Health Care and Society, SUA.

O personalitate optimista, deschisa, autentica si implicata in arta de a oferi ajutor specializat, Hedi este profesionistul care aduce neuropsihologia mai aproape de oameni. Lucreaza atat cu companii, cat si individual cu persoane care doresc sa dobandeasca productivitate, fericire personala si o viata mai echilibrata, lipsita de anxietate. Mai este implicata activ in strangere de fonduri pentru copii cu nevoi speciale si a fondat gradinita BioBee.

In cadrul celei de a IV-a editii a conferintei Femei de cariera de marti, 24 noiembrie 2015, va discuta despre provocarile vietii si despre cum raspundem la ele pentru o viata implinita.

Vino sa o intalnesti si sa ii adresezi toate intrebarile tale.
Pentru a participa GRATUIT te poti inscrie in pagina conferintei::aici.
Sponsori principali: Carrefour Romania si SEOmark.ro
Sponsori secundari: Clinica Eliade, Creative News, DP Collection, Gabriel’s Fashion, Himalaya Wellness, Hotel Iaki, Lasermaxx, Editura All, Sian Books, World Class
Partener media principal: Romania Libera
Parteneri media secundari: Acasa.ro, Business24, BusinessWoman.ro, Calendarevenimente.ro, Comunicatedepresa.ro, Garbo, Fashion8.ro, LivePR, Mujer, PR2Advertising.ro, Ziare.com

Despre conferintele organizate de Woman2Woman.ro

Woman2Woman.ro organizeaza, incepand cu anul 2013, conferintele tematice cu participare gratuita. Conferintele Woman2Woman.ro sunt dedicate cititoarelor noastre mai vechi sau mai noi si, in general, tuturor femeilor interesate de cariera, familie, sanatate si dezvoltare personala.

Despre Woman2Woman.ro

Woman2Woman.ro se adreseaza femeilor tinere, care doresc sa fie informate cu privire la toate aspectele vietii, sunt preocupate de cariera si, in timpul liber, cauta subiecte interesante pentru relaxare, destindere. Pe Woman2Woman.ro gasesti informatii despre vedete, moda, frumusete, dragoste si sex, horoscop, divertisment, totul pentru relaxarea ta!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram