fbpx

Halatele medicale si bonetele chirurgicale – elementele vestimentare ale unui chirurg de succes

halatele medicale

Din pacate, din ce in ce mai multi oameni sunt afectati de cancer sau de alte afectiuni ce necesita interventii chirurgicale. Indiferent ca sunt copii sau batrani, femei sau barbati, interventia chirurgicala care nu necesita amanare trebuie realizata de un cadru medical specializat, un medic chirurg. Inainte de a intra in sala de operatie, chirurgul sau medicul specialist trebuie sa aiba o tinuta adecvata, aceasta incluzand purtarea unei bonete chirurgicale. Nici halatele medicale nu trebuie sa lipseasca din garderoba sa.

Site-ul http://www.medifashion.ro/ este magazinul online de unde cadrele medicale isi pot achizitiona toate elementele vestimentare necesare pentru a profesa in cadrul jobului.

Importanta halatului medical si a bonetei chirurgicale | medifashion.ro

bonete chirurgicale

De ce este atat de importanta boneta chirurgicala? In primul rand pentru ca in timpul unei interventii chirurgicale medicul nu trebuie sa transpire iar picurii de transpiratie sa il deranjeze. Acelasi lucru este valabil cu firele de par ale medicilor ce pot cadea in locul in care are loc interventia chirurgicala. Boneta chirurgicala de pe site este confectinata dintr-un material prietenos cu pielea, care absoarbe transpiratia si totodata lasa pielea sa respire.

Halatele medicale, pe de alta parte, sunt destinate purtarii atat medicilor cat si asistentelor medicale. Acestea sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate, pot fi albe, simple, cu diferite culori si chiar cu modele. Expertii Medi Fashion ofera tuturor celor interesati bonete chirurgicale si halate medicale la cel mai bun raport calitate-pret foarte confortabile, fabricate in Statele Unite ale Americii, perfecte pentru cei care vor sa profeseze fara consecinte negative.

Totodata, de aici doritorii isi mai pot achizitiona diferite uniforme medicale, halate colorate, saboti si alte obiecte vestimentare si accesorii care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba cadrelor medicale de succes care au zi de zi in mana lor viata pacientilor!