Hairstyling la nivel global: Conferinta Farouk Systems 2013

25 septembrie 2013

Stilisti si specialisti din saloane de frumusete de pe intreg globul s-au intalnit in cadrul renumitei Conferinte Farouk Systems 2013, in perioada 23-26 august, la Cancun, in Mexic. Evenimentul unic in lume, a reunit profesionisti din peste 120 de tari si a captat atentia invitatilor prin lansari de succes, training-uri, premii si prezentari interesante.

Farouk Systems Conference, cea mai mare conferinta dedicata hair stylingului, a implicat peste 2000 de persoane care lucreaza cu brand-ul, precum stilisti, lanturi de saloanesi de magazine, distribuitori si scoli de coafura. Acestia au participat la un program bazat pe cunoasterea, cresterea revanzarii si consumului de produse CHI in salon.

Programul evenimentului a fost unul antrenant: prima seara a debutat cu o petrecere de bun-venit in care au fost invitati cantareti cunoscuti, iar a doua zi au fost lansate colectiile si noile produse CHI. Cateva dintre punctele de atractie au fost: lansarea Aussie Edge 2013 Collection, prezentarile echipelor de traineri din fiecare tara sau continent, care au adus pe scena o tema inspirata din traditia proprie, dar si centrul de invatare interactiv Farouk, unde au avut loc demonstratii live si discutii cu renumiti hairstilisti si profesionisti.

Farouk Red Carpet Awards Gala a pus in lumina reflectoarelor cei mai buni stilisti ai anului, cele mai bune magazine, traineri, distribuitori si echipa educationala, oferindu-le premii pentru activitatea din ultimul an. Printre castigatori, s-a numarat si echipa Beauty One, care a luat premiu de cel mai fidel distribuitor.Fiind sponsor Miss Universe, celebritatile nu au lipsit de la acest eveniment, precum Miss USA, Miss Universe, alaturi de Giuliana si Bill Rancic, care au fost invitati drept speakeri.

Acest eveniment a infatisat un Paradis al hair stylingului, un fel de Jocuri Olimpice pentru stilisti unde fiecare este castigator datorita devotamentului, pasiunii si talentului.

Conferinta Farouk Systems 2013 a reprezentat o oportunitate de a accentua marile inovatii Farouk Systems care au revolutionat sistemul mondial de colorare si ingrijire a parului (CHI Ionic Color, CHI Enviro American Smoothing Treatment) darsi de a invata de la cei mai apreciati specialisti la nivel global.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram