Haipa ro platforma romaneasca de blogging a fost preluata de ucoz ro sistemul cu peste 1 2 milioane de site uri active

31 ianuarie 2012

Platforma Haipa a fost lansata in 2007 si gazduieste aproape 4000 de bloguri, fiind una dintre singurele initiative autohtone care concurau direct cu gigantii americani Blogger sau WordPress.
Ucoz.ro, a fost lansat in iulie 2011 si este un sistem pentru crearea gratuita de website-uri, blog-uri, forum-uri, avand peste 1.2 milioane de proiecte online gazduite. Site-ul face parte dintr-o retea internationala, este localizat in 13 limbi, avand sediul central la Moscova. In acest moment, sistemul este leader-ul in Europa de Est, primind de-a lungul timpului premii importante de la Mashable sau RuNet. Recent, uCoz a ocupat locul 13 intr-un top al site-urilor cu cele mai mare cresteri ale traficului din Europa alcatuit de ComScore, chiar in fata Linkedin.
„Pentru noi, preluarea haipa.ro este o etapa in continuarea expansiunii din piata vorbitorilor de limba romană. Astfel, dorim să le oferim bloggerilor accesul la un sistem deosebit de puternic prin care sa-si dezvolte in continuare proiectele. Intentia noastra este de a continua misiunea initiala haipa, aceea de a oferi actualilor si viitorilor pasionati de blogging o alternativa solida și completa in limba romana.”, a declarat Lucian Avadani, Project Manager-ul uCoz.
Toti utilizatorii existenti vor putea folosi in continuare blogurile create pe haipa.ro , urmand ca acestea sa fie migrate in viitorul apropiat pe noua platformă . In schimb, viitorii utilizatori care accesează pagina principala, vor primi un mesaj cu privire la preluare si vor fi invitati sa se inregistreze pe ucoz.ro.
In prezent, blogurile au adresa de tipul nume.haipa.ro insa, după finalizarea migrarii, acestea vor fi accesate prin intermediul adreselor de tipul nume.ucoz.ro. In plus, utilizatorii au posibilitatea de a-si atasa propriile domenii, de a creea website-uri, forumuri sau magazine online, de a transfera fisiere prin FTP sau de a personaliza template-urile existente dupa propriile preferinte. ###
Despre uCoz Media
Lansat in 2005, dupa 1 an de dezvoltare, de catre doi antreprenori ucraineni. Actualmente, compania are 60 de angajati, 3 Birouri - Moscova, Sankt Petersburg (Rusia) si Cherkasy (Ucraina).
In prezent, exista peste 1.200.000 de utilizatori activi, acelasi numar de site-uri, 13 limbi disponibile, peste 120 de milioane de accesari zilnice ale site-urilor din sistem.
Investitori strategici: Grupul mail.ru si DST

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram