fbpx

Haine second-hand care nu te vor dezamăgi niciodată

Acum este mai ușor decât oricând să cumperi îmbrăcăminte și accesorii care te reprezintă la prețuri accesibile. Indiferent de stilul abordat, vei găsi în magazinele de haine second-hand, piese clasice și moderne care să te reprezinte.

Cu toții ne dorim haine de calitate, însă de multe ori prețurile ridicate pot fi un obstacol în fața acestui lucru. Magazinele de haine second-hand îți vin în ajutor cu haine de o calitate ridicată la prețuri accesible. În continuare îți vom prezenta categoriile de haine pe care ar trebui să le cumperi dintr-un magazin de haine second datorită raportului mult mai avantajos calitate-preț.

  1. Blugii

Blugii sunt articole vestimentare ce nu se demodează și continuă să rămână în trend. Aceștia sunt apreciați pentru versatilitaea vestimentară pe care o acordă, deoarece pot fi folosiți pentru ținute casual, office sau chiar fancy.

Categoriile principale de blugi pe care le vei găsi în magazinele de haine second hand sunt:

  • Blugii skinny – acești blugi sunt populari datorită croielii ce îi face să se așeze perfect pe corp. Persoanele cu o figură frumoasă optează pentru acest tip de blugi pentru a-și etala silueta. Blugii skinny se pot găsi în varianta cu talie joasă, talie medie sau talie înaltă, fiind și ușor elastici de obicei, pentru o fixare mai bună.
  • Blugii drepti – acești blugi sunt recomandați celor ce nu au încredere în silueta proprie și vor să ascundă anumite defecte. Blugii drepți sunt perfecti pentru a crea ținute feminine deoarece crează efectul de alungire a piciorului.
  • Blugii boyfriend – Denumirea acestor blugi vine de la faptul că arată ca și cum ar fi fost împrumutați de la bărbați. Cu toate acestea, acest tip de blugi este considerat elegant și stilat deoarece se potrivesc perfect pe zona șoldului și sunt puțin largi pe picior.
  • Blugii evazați – Acest tip de blugi a devent popular în anii 90, însă a revenit în forță în acești ani. Blugii evazați sunt apreciați de femei deoarece le pun în evidență formele. Croială simplă, fixă pe șolduri și coapse, ce se lărgește de la nivelul genunghilor este responsabilă pentru acest lucru.
  1. Gecile

Fie că este vorba de anotimpul rece, de toamnă, primăvară sau doar o seară răcoroasă de vară, gecile sunt un articole vestimentare ce nu pot lipsi din garderoba noastră. Magazinele de haine second-hand vin cu o varietate de geci pentru a-ți satisface orice nevoie vestimentară ai avea.

Categoriile de geci ce le vei găsi cel mai des în magazinele de haine second-hand sunt următoarele:

  • Geaca din denim – acestea au devenit deja elemente universale în garderoba feminină și masculină, deoarece permit oamenilor să se simtă confortabil sau elegant purtând denim.
  • Geaca de piele – aceste articole vestimentare nu lipsesc din magazinele de haine. Totuși o geacă din piele veritabilă are costuri destul de ridicate așa că mulți optează să o achiziționeze din magazine second-hand. Stilurile vintage și oversize sunt în trend, deci nu trebuie să îți faci griji cu privire la stilul sau chiar mărimea gecii ce o vei găsi.
  • Trenci – acestea sunt accesorii vestimentare cu o istorie îndelungată, fiind dedicate în primul rând protecției împotriva condițiilor de vreme. Astfel trenciurile găsite în magazinele second-hand vor fi mai rezistente și calitative comparativ cu cele noi.

Acestea sunt câteva din articolele vestimentare pe care ar trebui să le cumperi din magazine de haine second-hand. Dacă te-am inspirat, să aduci noi piese în garderoba ta, poți accesa acum www.shonline.ro pentru a găsi hainele mult dorite!