GynecoLand centru tratament ginecologic

6 mai 2014
Autor:
Zoom-Biz

GynecoLand din Bucuresti organizat sub forma unui spital privat este un centru tratament ginecologic si senologic ce pune la dispozitia pacientelor sale, o gama completa de investigatii si operatii medicale cu un grad ridicat de complexitate, precum si alte optiuni terapeutice pentru obtinerea diagnosticelor precoce de cancer mamar sau genital si a rezultatelor excelente in tratarea tuturor afectiunilor.

Sunteti in cautarea unui centru tratament ginecologic? Veniti la GynecoLand!

Personalul medical care activeaza in cadrul spitalului GynecoLand din Bucuresti dispune de experienta si calificarea necesara pentru diagnosticarea si tratarea afectiunilor genitale, fiind pregatit sa raspunda intr-un mod eficient si prompt, nevoilor medicale ale pacientelor sale printr-un set complet de servicii.

Ce servicii va sunt oferite in cadrul acestui centru tratament ginecologic?

Serviciile pe care le punem la dispozitia pacientelor noastre includ o gama larga de operatii cu grad inalt de dificultate, totul intr-un ambient intim si confortabil. Dintre acestea amintim:

  • Operatii- laparoscopie operatorie, histeroscopie operatorie, pe cale vaginala, pe cale vaginala asistata laparoscopic, pe cale abdominala, pe calea combinata abdominovaginala.
  • Chimioterapie- analize de sange, EKG, preparare si administrare chimioterapice, monitorizare/ supraveghere
  • Termoliza radiofrecventa- presupune dezvoltarea unei temperaturi inalte in interiorul tumorilor determinand liza celulara si coagularea vaselor care le iriga, urmate de moartea celulara si rezorbtia in timp a tumorii
  • Chirurgie estetica- corectia defectelor care se face chirurgical intervenindu-se la nivelul labiilor mici, labiilor mari, perineului si vaginului. De asemenea, operatiile pot corecta si alte afectiuni, precum incontinenta urinara de efort sau prolapsul genital.
  • Terapie psihologica- psihodiagnostic si evaluare clinica, consiliere in cazuri de criza, optimizare, consiliere si terapie suportiva.

Mai multe detalii despre acestea veti primi cand veti apela la ajutorul nostru pentru solutionarea problemelor de sanatate cu care va confruntati.

De ce sa alegeti GynecoLand?

Spitalul GynecoLand asigura o experienta operatorie la standarde inalte, fara a intampina stresul. Specialistii calificati in diagnosticarea si tratarea tuturor afectiunilor genitale, impreuna cu aparatura si echipamentele performante, de ultima generatie de care dispunem, vor satisface nevoile voastre medicale, oferindu-va o ingrijire atenta, prietenoasa si un mod de gandire bazat pe preventie.

Fiecare caz este tratat in conditii de maxima siguranta si confort, oferindu-va chiar si posibilitatea de decontare a medicamentelor extrem de costisitoare necesare chimioterapiei.

Printre domeniile pe care le acoperim, pe langa cel al Senologiei si Ginecologiei, se afla si: Chirurgie Generala, Chirurgie Estetica si Estetica Nechirurgicala, Cardiologie, Ecografie Generala, Endocrinologie, Medicina de Familie, Terapie Psihologica si Urologie.

Mai multe despre GynecoLand

Pentru ca sanatatea este cea mai de pret avutie a unei persoane si pentru ca sunt constienti de acest lucru, specialistii GynecoLand au grija sa aleaga solutiile cele mai adecvate, in functie de particularitatile fiecarui caz in parte in asa fel incat sa ofere rezultatele pe care pacientii le asteapta din partea lor.

La GynecoLand veti intalni o echipa formata din adevarati profesionisti, lucru care se poate observa in numeroasele cazuri pe care le-a tratat si rezvolvat cu atentie deosebita.

Nu lasati ca sanatatea voastra sa aiba de suferit! GynecoLand va ofera servicii de diagnostic si tratament eficiente, de calitate si la timp!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram