fbpx

GstarCAD 2012 va fi curand pe piata

Gstarsoft, producator marcant de programe de calculator CAD 2D si 3D, a dezvaluit detalii despre noul pachet software de proiectare asistata de calculator GstarCAD 2012.
GstarCAD este o aplicatie CAD serioasa, compatibila DWG, destinata multor domenii de proiectare: arhitectura si ingineria constuctiilor, mecanica, electrica, GIS, cadastru si topografie, fabricatie. Aplicatia informatica CAD 2D si 3D, de talie globala, este asezata pe tehnologia software IntelliCAD.
Operatiile proprii GstarCAD, potrivite DWG, precum si pachetul de programare, sunt construite pe un sistem avantajos ca si costuri, cu o interfata lejer de intrebuintat.
Avand la baza tehnologia software intr-adevar matura GRX, GstarCAD 2012 ilustreaza un salt inainte hotarator in ceea ce priveste durabilitatea operationala alaturi de performanta.
Beneficiarii softului vor pretui exceptionalele caracteristici noi, cum sunt blocurile dinamice, ridicarea 3D, calculele booleene cu polilinii cat si ascunderea si izolarea obiectelor. Acestea subliniaza obiectivul proiectului GstarCAD 2012 care este eficientizarea procedurilor de proiectare, aducand astfel intr-o buna masura mult confort impreuna cu o solida adaptabilitate in procesul de desenare atat 2D cat si de modelare 3D.
Amanunte suplimentare: http://www.gstarcad.ro/one.htm?doc_id=167&id_cat=12