Grupul MODIVO dezvoltă o rețea de magazine fizice în România

11 octombrie 2023
Autor:
Style Market Online SRL

Pe 5 octombrie, grupul MODIVO SA și-a deschis al 50-lea magazin la nivel mondial și al 3-lea magazin epantofi.ro cu zona MODIVO din România.

 

Magazinul din Craiova este primul magazin din această țară situat în afara Bucureștiului.

Conceptul unic care combină comoditatea cumpărăturilor online cu magazinele moderne este deja bine cunoscut locuitorilor din România. Datorită unui nou magazin staționar, clienții au acces și mai ușor la oferta largă a epantofi.ro și MODIVO, precum și la cumpărături confortabile și soluții moderne.

 

Magazinul din centrul comercial Promenada din Craiova este a treia deschidere epantofi.ro si MODIVO din Romania, dupa magazinele din mall-urile AFI Controceni si Megamall din Bucuresti. Pe o suprafață de 400 de metri pătrați sunt 38 de tablete care permit clienților să descopere  oferta de multibrands. Peste 7.500 de produse sunt disponibile pe stoc pe site - pantofi, genți și accesorii. Oferta completă a epantofi.ro și MODIVO este disponibilă în serviciul unic premium „Încercați înainte de a plăti”.

Hainele sau accesoriile selectate adaptate comenzii individuale a clientului îl vor aștepta în magazin. MODIVO și epantofi.ro oferă peste 900 de mărci, inclusiv colecții printre care: Karl Lagerfeld , adidas, Boss, Furla, Guess, și New Balance.

 

Există, de asemenea,  scannerul esize.me, care efectuează o scanare 3D a picioarelor, ceea ce vă permite să vă alegeți cu precizie măsura  în timp ce faceți cumpărături. Sistemul ajută cu ușurință la determinarea dimensiunilor precise ale picioarelor și, pe baza acestora, la selectarea mărimii pantofului. O funcționalitate suplimentară este predicția creșterii piciorului copilului - vă permite să estimați când va fi necesară o dimensiune mai mare. Acest serviciu este deosebit de apreciat de părinți.

 

Epantofi.ro cu zona MODIVO este un magazin care face legătura între lumea online și cea offline. Ambele multibrand sunt pionierii solutiilor tehnologice inovatoare, punand mereu clientul pe primul loc. Cunoștințele despre tendințe, cea mai bună selecție de pantofi, haine și accesorii, măsurători precise, precum și capacitatea de a obține sfaturi profesionale de la angajați sunt doar câteva dintre trăsăturile care deosebesc epantofi.ro și MODIVO de concurență. Magazinul din centrul comercial Promenada Craiova este deschis între orele 10:00 și 22:00.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram