Greenglobal ro sustine spiritul civic prin activitatea de colectare a deseurilor din plastic

18 februarie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Romania a intrat in epoca moderna cu toate neajunsurile regimului comunist, iar una dintre actiunile pe care nu le-a putut optimiza in integritate conform normelor este precolectarea si colectarea de deseuri din plastic.

Green Global a facut eforturi pentru a intelege cum poate ajuta comunitatea sa aplice strategia germanilor, cetateni responsabili si un simt civic extrem de dezvoltat.

Astfel, odata cu constientizarea importantei colectarii deseurilor, firma s-a specializat in managemantul colectarii si reciclarii deseurilor din plastic, , resurse cel mai des aruncate in locuri nepermise.

Sa urmam modelul german si sa contribuim la procesul de colectare al deseurilor din plastic

Acesta este motto-ul Green Global – “Colectam, Tratam, Reciclam”! Daca pana acum cativa ani aceasta actiune era doar un ideal, astazi tot procesul de colectare a deseurilor din plastic este realizat intr-o maniera completa, de un personal calificat in aceasta nisa de profil. Spre deosebire de Germania, tara in care colectarea de deseuri din plastic a luat prin aripi in urma cu multi ani, Romania inca este novice dar cu toate acestea rezultatele incep sa apara acolo unde Greenglobal isi pune amprenta!

Plasticul in sine dispune de o circulatie impensa, transformand in doar cateva clipe un oras modern intr-o gropa de gunoi. Ne putem imagina acest lucru doar gandindu-ne la faptul ca toate produsele din plastic se vor transforma in deseurile de maine aruncate la orice colt de strada, iar daca nu exista un procent de colectare a acestora, atunci tabloul creat este unul sumbru!

Vitala pentru a proteja mediul, colectarea deseurilor din plastic realizata de Green Global include tipuri importante de deseuri din aceasta categorie :

• PET-uri
• PVC
• Resturi de productie
• Polietilena

Pentru ca acest proces sa poate fi realizat la standarde inalte, precolectarea deseurilor din plastic este sarcina care reprezinta motorul spiritul civic pe care orice cetatean este obligat sa il detina!

Astfel, in urma depunerii deseurilor din plastic in tomberoane speciale ( marcate cu nuanta galben) firma de colactare deseuri se va ocupa de ridicarea acestora, transportul lor in depozite speciale unde urmeaza sa fie tratate sau reciclate, in functie de caz!

Angajeaza firma Green Global si ajuta la regenerarea mediului

Sustinand intreg procesul de colectare si reciclare a deseurilor din plastic, Green Global ajuta la regenerarea mediului, devasatat pana astazi din pricina aruncarii resturilor orinde venea la indemana.

Firma isi ofera servciile atat in Bucuresti, cat si in alte orase din tara precum : si, Suceava, Bacau, Buzau, Galati, Braila, Ploiesti, Pitesti, Targu-Jiu, Timisoara, Arad, etc.
Daca esti interesat de acestea poti apela echipa direct pe site sau la numarul de telefon 0765 475 754!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram