fbpx

GREEN ADVENTURE: Vacanta mea o aventura

“Vacanța mea, o aventura!” este un concept nou pe piața turistică din România, însa în ultimul an numărul celor care au renunțat la concediul tradițional în favoarea unui voiaj plin de adrenalină s-a dublat, comparativ cu anul 2013! Echipa Green Adventure a propus clienților pentru acest an pachete turistice inedite, cu programe active și destinații atipice!
“Bosnia a fost una dintre cele mai solicitate excursii. Oferta noastră a inclus o vacanță de șapte zile de aventuri. Am oferite regim all-inclusive marca Green Adventure, mai exact cazare într-un camping și o noapte petrecuta în corturi, mesele la restaurantele traditionale din regiune cu rețete specifice, ture zilnice de rafting pe Tara – unul dintre cele mai spectaculoase râuri ale Europei, vizite la cascade celebre de 98 de metri înălțime, o vizita în Muntenegru și multă adrenalină. Pănă la jumătatea lunii iulie am organizat patru astfel de expediții, pentru aproximativ 120 de persoane”, a declarat Cătălin Câmpeanu, director Green Adventure.
Programele sunt personalizate în funcție de perioada petrecută în vacanță, aptitudinile clienților dar și numărul participanților la …expediție!
“ Bosnia, Muntenegru și Bulgaria sunt doar câteva dintre țările în care am condus turisti în aventura vieții lor. Pe lângă peisaje spectaculoase, râuri recunoscute pe plan internațional pentru senzațiile oferite celor care practica rafting sau caiac de white water, clienții noștri au ocazia să ia primele lectii de cățărare, orientare în pădure, să trăiască emoțiile unei nopți petrecute în pădure, să se arunce de pe cele mai înalte stânci într-o cascadă considerată monument al naturii. Pachetele noastre sunt personalizate, în funcție de ce își doresc clienții. Astfel, am organizat sesiuni de river-tubbing, plimbări cu scurterele submersibile în rezervația de căluți de mare din Bulgaria sau excursii cu catamarane glonflabile”, adaugă reprezentantul Green Adventure.
Echipa Green Adventure estimează pentru acest sezon estival o creștere a numărului de turiști cu cel puțin 20% comparativ cu anul precedent.
“ Am avut foarte multe solicitări de team-building-uri. Astfel incât, avem foarte multe oferte de turism de aventură și în România. Pregătim chiar un astfel de pachet de vacanță pentru luna august, când, vom duce turiștii într-un concediu atipic în Delta Neajlovului! Le garantăm câteva sesiuni liniștite de pescuit, dar și foarte multă adrenalină”, susține Cătălin Câmpeanu.
Green Adventure este o companie înființată în 2010 și este specializată pe organizarea de vacanțe, team-building-uri și evenimente atipice. Mai multe informatii despre activitatea echipei găsiți site-ul Green Adventure.