Granatul la Accent Bijuterii piatra prieteniei eterne

20 ianuarie 2014

Granatul, cunoscut şi sub numele de almandin, este considerat un simbol al prieteniei eterne şi al încrederii.
Granatul, piatra respectului de sine, este şi piatra protectoare a călătorilor, simbolizând dragostea şi dorinţa ca persoana iubită să aibă o călătorie în siguranţă şi o întoarcere grabnică acasă.

Legenda antică împleteşte povestea tinerei zeiţe a luminii, Persefona, cu granatul. Se spune că Persefona a fost răpită de Hades, zeul Infernului, dar obligat de Zeus s-o elibereze, Hades o păcăleşte să guste patru seminţe de rodie pentru a-şi asigura întoarcerea zeiţei la el în Infern, în fiecare an câte patru luni.
Cuvântul granat provine din latinescul Granatum Malum şi reprezintă denumirea rodiei, fructul Edenului, dar şi Hrana Morţilor.
Tot din mitologie aflăm că Arca lui Noe a avut un granat mare pe ea pentru a oferi lumină.

Granatul este unul dintre protectorii cei mai puternici şi una dintre pietrele cele mai energizante disponibile în lume.
Se spune că protejează şi avertizează asupra pericolelor ce se apropie, provocând prejudicii duşmanilor. Are multiple calităţi metafizice: aduce putere, rezistenţă, protecţie, vindecare, afecţiune, compasiune, succes în afaceri, popularitate, prietenie, respect, măreşte spiritul de iniţiativă, respectul de sine, imaginaţia, ambiţia, încrederea, creativitatea, voinţa, spiritul de responsabilitate.

Măreşte efectul celorlalte cristale alături de care este purtat. Scade anxietatea, depresia, stresul examenelor sau al competiţiilor.
Nici efectele acestui talisman asupra sănătăţii nu sunt de neglijat: benefic pentru sistemul circulator, întăreşte, purifică şi vitalizează organismul şi ajută la recuperarea după traume şi alte boli.

Granatul este piatra norocoasă a celor născuţi în luna ianuariezodia Capricorn - dar şi talisman norocos pentru Vărsători.
Are o culoarea purpurie specifică zodiilor Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător dar îl putem întâlni în diverse culori, rosu, purpuriu, rosu-negru, verde, galben, brun, negru, incolor, dar cel mai obişnuit granat este cel roşu-purpuriu.

Granatul ne duce cu gândul la competiţie. Cum e să fii cel mai bun?
Cu toţii ne dorim perioade mai puţin stresante în viaţă, să avem mai puţine momente depresive. Granatul, prin căldura şi energia pe care o emană, ne poate oferi rezistenţă, voinţă, inteligenţă, ambiţie şi încredere în noi înşine pentru a reuşi. Ne poate ajuta să restabilim ordinea în viaţă şi să depăşim complexele de inferioritate şi să ne rememorăm visele.

Fericirea, iubirea şi fidelitatea sunt ridicate la rang înalt atunci când oferim bijuterii din argint cu granatul drept cadou.

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

Despre Accent Bijuterii

Datorită experienţei de peste 22 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci şi în privinţa materialelor naturale folosite, prelucrate manual.
Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc şi în magazinul de la Piaţa Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, Bucureşti.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur şi argint, magazinul nostru vă oferă şi servicii de reparaţii bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienţilor sau propriilor angajaţi, cu oferte speciale în funcţie de comanda Dumneavoastră.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram