Goldpark.ro - te ajuta sa gasesti spatiul imobiliar ideal

22 martie 2021
Autor:
European Advertising Holding S.R.L

Antreprenorii care s-au decis sa isi deschida propriul business, au mai multe lucruri esentiale de luat in considerare inainte sa porneasca pe acest drum. Un aspect important este alegerea corecta a spatiului unde isi vor dezvolta activitatea. Acesta poate fi unul dintre elementele care fac diferenta intre succes si faliment. Goldpark.ro este agentia imobiliara pe care te poti baza ca iti va gasi „casa” potrivita pentru afacerea ta.

De ce sa colaborezi cu Gold Park

Aceasta agentie are o vasta experienta in domeniul imobiliarelor, o echipa de oameni profesionisti, care pun nevoile clientului pe primul loc, pentru a-i oferi solutia ideala. Indiferent de statutul social al clientului, acestia trateaza fiecare colaborare cu maximum de profesionalism si discretie. Isi doresc ca fiecare client sa atinga potentialul maxim in locatia aleasa, de aceea ei pun accent pe o comunicare eficienta.

Conteaza extrem de mult locatia unei afaceri. Daca ai pornit pe drumul comercializarii articolelor vestimentare, ai nevoie de un spatiu in gura targului cum s-ar spune, pentru a putea face fata competitiei si a atinge nivelul de profit dorit. Vei avea nevoie de un spatiu cu vitrine, intr-un punct cheie al orasului, cu trafic intens. De asemenea si parcarea este importanta, pentru ca ai tai clienti nu-si doresc sa piarda timpul cautand un loc.

Daca in schimb ai nevoie de un spatiu pentru birouri, de exemplu pentru un call center, nu ai nevoie sa fii neaparat in centru sau zone importante, ci poti opta pentru spatii periferice, care se pliaza pe bugetul tau. Cei de la goldpark.ro te ajuta sa gasesti spatii pentru birouri, spatii comerciale sau spatii industriale.

Gold Park iti ofera consultanta si sprijinul necesar in vederea alegerii celui mai potrivit spatiu, potrivit cerintelor tale. Daca esti in schimb proprietar al unui spatiu, pe care vrei sa il vinzi sau inchiriezi, colaborarea cu acestia iti va pune in display proprietatea pe portalurile de specialitate.

Daca doresti, acestia iti pot si evalua proprietatea, complet gratuit. Gold Park este agentia imobiliara definita de calitate a serviciilor, profesionalism si determinarea de a aduce clientilor ceea ce isi doresc pentru business-ul lor.

Contact: 0770896896

[email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram