fbpx

Glassexpert produce usi sticla ultramoderne

Ce este mai frumos decat o casa cu usi sticla in diferite modele si culori care sa iti incante privirea ori de cate ori privesti in jurul tau si observi frumoasa panorama din jur?

Glassexpert este compania care iti indeplineste aceste dorinte, oferindu-ti o gama completa de usi sticla securizata , usi sticla, usi culisante, usi interior sticla.
Compania produce deasemenea si o gama completa de produse de sticla cum ar fi mobilier de sticla, cabine de dus de sticla in diferite modele si designuri moderne, geamuri securizate si usi glisante sticla la preturi avantajoase!
Placarea mobilierului de baie sau de bucatarie cu blaturi de sticla, glafurile si pardoseala de sticla, armonizate cu elemente de decoratiuni interioare, dau un aspect general deschis, generos si cald.

Avantajul pe care il ai ca si client Glassexpert este posibilitatea de a putea achizitiona produse de sticla sau usi sticla in designuri unicat, la fel cum iti poti comanda un set de mobila sticla la fel de unic pentru imobilul sau pentru caminul pe care il vrei a fi modern si totodata elegant prin simplitate!

Pentru clientii mai pretentiosi exista posibilitatea de a achitiona si comanda aceste usi de sticla, sau balustrade sticla in care sa se imbine armonios pete de culoare preferate de catre clienti!

La fel de profesionale sunt acele scari de sticla si trepte de sticla pe care le poti monta cu ajutorul echipei Glassexpert pentru a concepe spatiului respectiv un aer modernist, aerisit dar si foarte profesional.
Astfel de lucrari specializate se efectueaza in stransa colaborare cu designerii si arhitectii nostri specilaizati in domeniul sticlei, in montarea si asamblarea acestor componente!

Sticla colorata reprezinta un alt domeniu de interes si productie pentru compania noastra iar in portofoliul prezentat pe site-ul nostru www.glassexpert.ro vei gasi un album de proiecte si lucrari efectuate de catre Glassexpert de-a lungul celor 10 ani de activitate.