Giulia Nahmany si a lansat noua colectie de bijuterii la JA New York Summer Show

1 august 2013
Autor:
dowmedia08

Designerul de bijuterii si personalitatea TV Giulia Nahmany a participat in perioada 28-30 iulie la targul international de bijuterii JA New York Summer Show. Aici, Giulia si-a lansat noua colectie de bijuterii Luxury Fashion Jewelry Collection by Giulia Nahmany.

Bijuteriile sunt lucrate manual in Israel din cristale Swarovski de prima clasa, create pentru a onora femeia eleganta, chic, obisnuita sa fie mereu in centrul atentiei. Cu fiecare colectie, Giulia Nahmany a adus o gama larga de modele unice si pline de farmec perfecte la orice ora din zi sau din noapte.

Noua colectie de bijuterii Giulia Nahmany poate fi gasita atat in Flagship Store-ul din Calea Victoriei nr. 101, in magazinul Baneasa Shopping City cat si in magazinul online http://www.giulianahmany.com/.
De peste 105 ani, JA New York este unul din cele mai prestigioase locuri de intalnire pentru branduri celebre din industria bijuteriilor, pentru designeri cunoscuti dar si newcomers, furnizori, acoperind astfel întregul spectru de categorii de piață și opțiuni de produse.

Giulia Nahmany este singurul designer roman de bijuterii care participa la acest targ international de renume, linia ei de bijuterii lansata in 2011 fiind deja apreciata atat pe plan local cat si international.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram