fbpx

Gewa – Masch – silozuri cereale pentru agricultorii motivati sa cultive serios

silozuri de la Gewa - Masch

Cu toate ca in tara noastra a existat si o perioada in care multi dintre cei ce iubeam agricultura au renuntat partial la aceasta, iata ca totul s-a schimbat in ultimii ani si incep sa apara din ce in ce mai multi tineri pasionati de agricultura si de tot ceea ce implica munca la camp. Fie ca o fac 

pentru ca se pot castiga sume considerabile din acest domeniu, sau fie pentru simplul fapt ca iubesc natura si munca la camp, important este ca sunt persoane capabile sa se ocupe cu acest domeniu. Poate ca ne place sau nu sa recunoastem, dar agricultura este baza fara de care nu am putea sa ducem acelasi trai linistit pe care il avem zi de zi. 4

In ceea ce tine de domeniul agricol, intr-adevar, investitiile sunt destul de mari si este nevoie de multa rabdare pentru a reusi sa beneficiem si de un profit considerabil. Pe langa toate masinile agricole, accesoriile pentru acestea, ingrasamintele pentru teren si multe alte investitii de acest gen, nu putem uita nici de spatiile de depozitare de care avem nevoie. In special, in ceea ce tine de cereale, acestea nu pot sa fie vandute foarte rapid, si trebuie sa fie depozitate intr-un loc potrivit, prielnic acestor tipuri de materii prime din domeniul culinar. 

Bineinteles, cand ne gandim la depozitarea cerealelor, mintea ne fuge direct la silozuri cereale, pregatite pentru a le pastra in cel mai corect mod. Foarte comune in zilele noastre, silozurile sunt achizitionate de foarte multi agricultori si din punctul acestora de vedere, fara acestea ar fi foarte greu, ba chiar irealizabil, sa depoziteze tone intregi de cereale. Intr-adevar, exista si optiunea vechilor variante de a depozita cerealele in hambare, dar riscurile de a fi vandalizate de rozatoare sunt foarte mari, riscuri pe care silozurile nu le prezinta. 

De ce sa alegem silozuri de la Gewa – Masch? 

In ceea ce priveste achizitionarea silozurilor, trebuie sa alegem o firma destul de competenta, care reuseste sa comercializeze produse de calitate superioara. Legat de cei de la Gewa – Masch, se pare ca reusesc sa fie in topul preferintelor in ceea ce tine de aceste produse. Pe langa faptul ca livreaza produse calitative, un mare plus cu care stau in fata clientilor este reprezentat de silozurile pe comanda pe care acestia le executa. Faptul ca aceasta firma poate efectua chiar si cercetari prealabile pentru a stabili ce tip de siloz este potrivit, luand in considerare clima, numarul de recolte anuale, dar si scopul in care vor fi utilizate cerealele depozitate. Important este si sa colaboram intr-un mod cat mai benefic pentru ambele parti, iar firma sa ne ofere solutia optima.