Gestioneaza restaurantul rapid si eficient!

17 februarie 2023
Autor:
Touch Media

Munca angajatilor este din ce in ce mai grea? Ai nevoie de o solutie de gestionare a activitatii, care sa le usureze munca si sa aduca beneficii pe partea de vanzare? Pe langa asta, vrei sa ai acces la tot ce se intampla in restaurant, chiar si de la distanta? La Multisoft gasesti programul de vanzari restaurant care iti faciliteaza activitatea si poate fi operat de toti angajatii si managerii, oferind rapoarte pentru fiecare activitate in parte. Solon R reprezinta alegerea corecta a oricarui manager pentru orice activitate ospitaliera de pe piata din Romania.

Care sunt cele mai importante functionalitati ale softului Solon R? Cele mai importante functionalitati, care nu trebuie sa lipseasca dintr-un software pentru vanzari restaurant si se regasesc in SOLON R. sunt: functionarea pentru touchscreen si dispozitive mobile dotate cu Android, posibilitatea de a deschide mai multe comenzi pe o masa, mutarea sau cumularea lor de la o masa la alta, mutarea comenzilor de la un ospatar la altul sau a produselor de la o comanda la alta, solicitarea automata a modului de preparare la anumite produse, realizarea de promotii sau discount-uri si multe altele.

De asemenea, un punct forte in utilizarea Solon R este ca acest program ofera informatii legate de numarul de bonuri emise necesar pentru declaratia 394, viteza marita de operare-obtinuta prin micsorarea numarului de apasari pentru a marca un produs, siguranta sporita- nu este permisa decat cu drepturi speciale listarea unui produs pe mai mult de o proforma sau stornarea unui produs pentru care s-a scos proforma. Orice software gestiune restaurant trebuie sa usureze munca angajatilor, sa ofere beneficii si sa ajute la dezvoltarea afacerii, atat in locatie cat si pe partea de delivery.

Creste-ti vanzarile in restaurant si in livrare cu ajutorul softului Solon R, de la Multisoft!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram