fbpx

Gero Tools gestioneaza 80 000 de echipamente si scule profesionale cu SeniorERP si SeniorVisualBI

Gero Tools este un jucator important in distributia nationala de scule si echipamente profesionale, cu aproximativ 80 000 de articole in portofoliu, apartinand unor branduri germane recunoscute pe plan mondial: Gedore, Klann, Losomat, Carolus, Vogel, Gechter, GKS-Perfekt, Fette, Hartner, Dress, Martor etc.

Nevoia implementarii unui sistem ERP a pornit de la dorinta managerilor de a obtine un control mai ridicat al proceselor comerciale si operationale din companie, dar si pentru a creste viteza de procesare a documentelor specifice. Lucrand cu un portofoliu vast de produse, era necesara actualizarea mai eficienta a nomenclatorului de produse, pentru a elimina operarea individuala a modificarilor de preturi sau a articolelor noi cuprinse in catalogul furnizorilor. De asemenea, administrarea corecta a zonelor de vanzare si a portofoliului de clienti asociati agentilor, cu posibilitatea de a limita accesul fiecaruia doar la informatiile specifice acestuia, a fost un alt aspect dorit de catre managementul Gero Tools.

„O solutie de gestionare complexa a fluxului de informatii, incepand de la procedurile de achizitie, continuand cu procesele de vanzare si post-vanzare si pana la raportarea si analiza datelor, este absolut necesara oricarei companii care doreste dezvoltare continua. De asemenea, o cerinta foarte importanta este platforma pe care este construit un astfel de sistem deoarece aceasta da flexibilitatea si siguranta actualizarii permanente a solutiei ERP la cerintele prezentului. Echipa de profesionisti din spatele software-ului este un motiv in plus care a dus la alegerea SeniorERP.”, declara domnul Calin Minduc, Director General in cadrul companiei Gero Tools.

SeniorERP ofera companiei un control mai bun asupra activitatii desfasurate. Fluxul de vanzare implementat cu ajutorul sistemului ERP se apropie de sfera consultativa si are ca scop o mai buna intelegere a nevoilor clientilor si transparenta crescuta asupra interactiunilor cu acestia. Toate oportunitatile identificate sunt centralizate in sistem si pot fi fructificate intr-un timp mai scurt. Operarea documentelor este de asemenea intuitiva: din ofertele introduse in ERP pot fi generate rapid comenzile de client, iar in cazul in care produsul nu exista in momentul respectiv pe stoc este generata automat si o comanda de achizitie. O astfel de transparenta ajuta atat la imbunatatirea relatiilor cu clientii, acestia obtinand mai rapid raspuns la solicitari, cat si la cresterea productivitatii angajatilor. Pentru ca majoritatea fluxurilor sunt automatizate, viteza de operare este mai mare, iar riscul aparitiei de erori umane in prelucrarea datelor este puternic diminuat.

Cu sistemul ERP de la Senior Software Gero Tools gestioneaza si activitatile post-vanzare: consultanta tehnica, service, calibrari etc. Astfel, in cadrul aceluiasi sistem este monitorizata fiecare etapa a intregului proces comercial al companiei, pe fiecare canal de vanzare, tip de client, articol sau reprezentant de vanzari.

Planurile companiei de imbunatatire a proceselor comerciale nu se opresc aici, managerii intentionand sa isi dezvolte prezenta in mediul online: „Pentru viitor planificam si o integrare a sistemului ERP cu site-ul web in vederea comercializarii online. De asemenea, ca orice companie cu acelasi obiect de activitate, dorim un control mai bun asupra activitatii si implicit cresterea vanzarilor. Toate acestea pot fi realizate cu ajutorul SeniorERP.” Dl. Calin Minduc, Director General Gero Tools.

Cu SeniorVisualBI, solutia avansata de raportare dezvoltata pe platforma Tableau Software, utilizatorii companiei vor putea realiza orice tip de analiza dorita, folosind tehnici de tip drill down si drag&drop. Spre exemplu, cu ajutorul solutiei Business Intelligence pot fi realizate dashboard-uri personalizate pentru activitatea de service sau analize predictive pentru evolutia vanzarilor. Interactivitatea sistemului BI si actualizarea informatiilor in timp real raspunde nevoilor zilnice de raportare si prognoza ale Gero Tools, oferind posibilitati nelimitate de interpretare a datelor chiar si utilizatorilor non-tehnici.

Pentru mai multe detalii, accesati www.SeniorERP.ro

Despre SeniorERP:
SeniorERP este cea mai noua platforma tehnologica pentru Distributie, Productie, Servicii si Retail:
• Primul ERP din Romania disponibil SaaS
• Primul ERP din Romania disponibil in Azure – solutia cloud de la Microsoft
• Primul ERP din Romania care a incorporat cea mai noua generatie de interfata, pentru a asigura simplitate in utilizare
• Primul ERP din Romania scris complet in tehnologia .NET 4.0 – care include WCF pentru comunicatie securizata in timp real prin internet si WF pentru modelarea fluxurilor de business conform nevoilor clientilor
• Primul ERP din Romania care a incorporat platforma de analiza a datelor Tableau Software – lider mondial in vizualizarea datelor

Despre Senior Software:
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata, SeniorERP si SeniorCRM.
Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows Server, Web Services si .NET Framework. Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Printre clientii Senior Software se numara:
Walmark Romania, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Akzo Nobel Coatings Romania, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas Romania, Farmaceutica Remedia, Hofigal, Biochefarm, KG Rulmenti, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, General Industry, Sentia, Dacia Plant, Gamacris Distribuție, Ocean Fish, DDS Group, Romvelia Prodcom, Vitacom Electronics, RIGK Romania, Cord Impex, Distrigrup, Marcoser, Dufa Tec, Sipex Company, Duraziv etc.