fbpx

Gemuri din fructe proaspete de sezon

Duro este producator de gemuri de cea mai buna calitate, ce foloseste doar fructe proaspete culese de pe plaiurile mioritice ale tarii, incurajand astfel producatorii locali si oferind produse de cea mai buna calitate. De ce sa alegi Duro? Pe langa calitatea produselor, care desigur este unul dintre cele mai importante elemente, Duro este unul dintre cei mai buni si seriosi producatori, gemurile pentru patiserie de la Duro sunt achizitionate de aproximativ 60% din populatia tarii, lucru devenit posibil printr-un sistem de distributie complex si ramificat pe toata suprafata tarii.

Duro este un producator de gemuri ce si-a dorit sa exceleze in acest domeniu, de aceea a investit timp, suflet si capital atat pentru dezvoltarea unor retete fara cusur cat si a liniilor tehnologice. Produsele Duro sunt fabricate dupa metode si retete proprii, in incinte moderne, prevazute cu linii automatizate pentru mentinerea stricta a standardelor si calitatii, atingand o capacitate de pana la 6 tone/ ora. Achizitioneaza si tu produsele noastre si bucura-te de gemuri din fructe proaspete de sezon.

Printre bunatatile care ne-au consacrat se numara si marmelada, gemul, pasta de fructe tartinabila si energizantul. Ne gasesti in toate supermarketurile mari si la distribuitorii agreati din fiecare sezon.