fbpx

Gazduire ro implineste 10 ani pe piata de web hosting din Romania Nu rata promotiile aniversare

Cauti o platforma care sa-ti asigure cele mai bune servicii de web hosting pentru site-ul tau? Gazduire.ro este solutia de care ai nevoie! Si pentru ca echipa implineste 10 ani pe piata de web hosting din Romania, luna aceasta vine cu promotii aniversare de nerefuzat. Profita acum!
www.gazduire.ro pune la dispozitia clientilor sai trei pachete de web hosting din categoria START – perfecte pentru site-urile personale sau de prezentare, ori pentru bloguri – precum si trei pachete de web hosting din categoria PROFESSIONAL, dedicate site-urilor comerciale si corporative, dar si magazinelor online. La cele mai mici preturi, site-ul iti ofera servicii la cea mai inalta calitate. Iar ca sa te convingi de acest lucru, intra pe site-ul oficial si verifica uptime-ul in timp real. Vei vedea ca, in ultima luna, de exemplu, la fel ca si in intregul ultim an, uptime-ul serverelor Gazduire.ro a fost de 99,99 la suta. In doar cateva momente de la finalizarea comenzii, pachetele de web hosting Gazduire.ro se activeaza automat, iar daca alegi acum pachetul de web hosting potrivit pentru site-ul tau, beneficiezi de primele 15 zile de hosting GRATUIT. In plus, primesti automat o luna de hosting gratuit, pentru fiecare prieten care alege serviciile de web hosting de la Gazduire.ro in urma recomandarii tale.
Si asta nu e tot! Pentru ca site-ul aniverseaza 10 ani de excelenta pe piata de web hosting din Romania, promotiile devin si mai tentante! Comanda pachetul de hosting G3, de la Gazduire Web SRL, si ai 25 la suta reducere! In plus, transferul contului de web hosting pe care il detii pe o alta platforma nu te va costa nimic, daca utilizezi WHM/cPanel sau daca poti oferi backup-ul complet al site-ului, iar, in functie de necesitatile pe care le presupune site-ul tau, Gazduire Web Srl iti poate aloca resurse suplimentare, prin upgrade la un pachet de web hosting superior. De administrarea contului de web hosting te vei putea ocupa tu, personal, prin intermediul unui panou de control ce are o interfata usor de utilizat de oricine, indiferent de experienta pe care o are, oferindu-ti, printre altele, inclusiv posibilitatea de a verifica statisticile privind traficul inregistrat de site-ul tau. Iar ca sa te convingi de siguranta si lejeritatea conferite de serviciile de web hosting oferite de Gazduire.ro, poti testa platforma cPanel asociata pachetului care ti se potriveste accesand, pe www.gazduire.ro, un cont demonstrativ.