Ganesha Caffe va propune un decor nou cu ocazia sarbatorilor de iarna

Incepand cu luna decembrie a acestui an, cafeneau Ganesha se redescopera si va propune cateva modificari la nivelul designului interior. Nu ne vom abate prea mult de la decorul pe care majoritatea celor care ne-au trecut pragul il cunosc ci vom incerca sa aducem cateva note simbolistice, in ton cu sarbatorile de iarna care se apropie cu pasi grabiti.

Acelasi ambient deosebit, acelasi personal capabil sa va serveasca intr-un mod placut, aceeasi narghilea de calitate pe care suntem convinsi ca o adorati insa un spatiu mult mai intim si mai prietenos, asta pentru ca dorim sa va aduceti aminte de momentele copilariei, de momentele in care asteptati cu nerabdare impodobirea bradului si impartirea cadourilor.

In cadrul Ganesha Caffe stiti foarte bine ca puteti savura unele dintre cele mai delicioase cafele din Bucuresti, lucru care nu se va schimba nici in acest an. Suntem un local deosebit, o cafenea cu narghilea buna pe care o adorati si pe care o solicitati ori de cate ori veniti sa ne vizitati. Chiar daca lucram intens sa pregatim ambientul pentru venirea oaspetilor nostri, trebuie sa stiti ca tot ceea ce inseamna produse si servicii adiacente vor ramane la acelasi standard inalt pe care l-am etalat de fiecare data.

Sunteti nerabdatori sa stiti cu ce surprize o sa va intampinam incepand cu luna decembrie? Doriti sa aflati mai multe detalii despre planurile noastre organizatorice cat si despre noile produse pe care le-am introdus in meniu? Puteti accesa in orice moment site-ul nostru oficial sau ne puteti face o vizita in orice perioada a programului nostru afisat online.

Va asteptam si in acest an sa petrecem cateva clipe pline de intimitate cu ocazia Craciunului sau a celorlaltor sarbatori de iarna si va garantam de fiecare data ca momentele pe care le petreceti in cadrul cafenelei Ganesha sunt memorabile!